УСПЕШНА

Как да създаваме съдържание, което задържа потребителското внимание – безплатна лекция в Пловдив

Доброто съдържание в интернет – какво е това и как ни помага?

В днешно време съдържателното писане е предизвикателство дори за най-добрите в сферата. В основата на всеки добре поднесен продукт стои словото, а то достига до своята целева маса чрез сайтове, блогове и различни социални мрежи. По тази причина грижата за присъствието на малки и големи бизнеси в интернет придобива все по-голямо значение за успеха на работа. Потенциалните клиенти могат да бъдат силно разочаровани при сблъсък с невярно, неграмотно или непълно поднесена информация.

За какво служи качественото съдържание в интернет?

Големият поток от информация, която ежедневно се появява онлайн, често отмества фокуса от качественото съдържание и основните функции на текста остават неизпълнени. Потребителят, до когото искате да стигнете, е едновременно пренаситен от разнообразни текстове, но и „гладен“ за качествена информация, която да му бъде поднесена по интересен начин и да го завладее толкова, че да се възползва от това, което предлагате.

Редица термини, сред които най-обширен е „content writing“, се занимават именно с техниките за създаване на текст с цел продажба, който не само да грабне окото, но и да задържи вниманието за по-дълго. 

Лекцията на Станислава Симидчийска

Ако тези и сходни въпроси ви вълнуват, станете част от тазгодишното издание на Bulgarian Digital Week, в рамките на което Станислава Симидчийска – съосновател на копирайтинг агенция CopyVibes, нашия сайт HubavaJena.bg и медията за култура и лайфстайл Vibes.bg, ще говори на тема „Как да създаваме съдържание, което задържа потребителското внимание“. Лекцията, която ще се състои на 26 септември от 11 ч. в Палата №10 в Международен панаир Пловдив, приветства както хора с различни бизнеси, които осъзнават нуждата от качествено съдържание, което да представя техния продукт, така и навлизащи в сферата на копирайтинга млади хора, които ще получат ценни съвети за бъдещото си развитие. 

Силата на думите е доказана от векове, но въздействието им се определя от уменията на пишещия/говорещия. Талант е да завладяваш чрез слово, но дори и най-надарените в сферата непрестанно се развиват, търсейки нови начини да придадат по-креативна нотка на своите текстове. По тази причина събитието може да бъде от интерес на всеки, чиято основна цел е да предоставя на потребителите си нови знания, поднесени по неповторим начин.

Събитието е безплатно, а тук можете да следите всички подробности около него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *