КРАСИВАМода

Как да изглеждате стилно? 4 правила

Всяка жена иска да изглежда добре и това е съвсем естествено. Въпреки купищата дрехи в гардероба, често преди излизане пробвате комбинации до безкрай и стигате до извода, че няма какво да облечете? Спокойно, това си е съвсем в реда на нещата и е традиция за всички представителки на нежния пол. Ето кои прости правила да спазвате, за да си гарантирате стилна визия и с лекота да подбирате какво да облечете всеки ден.

Изчистен стил и капсулен гардероб

Коко Шанел е казала, че малкото е повече и преди да излезете от къщи е добре да се погледнете в огледалото и да свалите едно нещо. Затова, подберете приглушени дрехи в класически универсални цветове, с които винаги можете да сложите по-отличителен аксесоар. Заложете на блейзъри, бели ризи, класически панталони, класен кашмирен пуловер. От добри материи и с луксозна визия, те се съчетават лесно един с друг и може бързо да ги комбинирате. За да формирате подобен класен капсулен гардероб, винаги, когато пазарувате избирайте дрехи, които отиват на останалите ви облекла и могат лесно и хармонично да се съчетаят с тях. Така, образно казано, към което и да посегнете сутрин в гардероба си, шансът то да формирате добър аутфит е повече от голям. Следвайте личния си стил и търсете премерени модели, които си отиват и изглеждат полирано и класно.

Дрехи по мярка

Второто много важно правило, за да изглеждате стилно, е дрехите да са ви по мярка. Колкото и луксозна и красива да е една дреха, ако тя не е подходяща за вашата фигура или не е в правилния размер, обличането ѝ е неподходящо, ако държите на доброто впечатление и визия. Затова, отделете време да откриете ласкателните за силуета ви кройки, които подчертават предимствата и тушират недостатъците. Заложете и на правилните размери, които нито са впити, нито пък твърде големи. Спретнато закопчаване, хубави и здрави шевове, всичко от различните части на облеклото ви до обувките с правилен размер и аксесоарите, трябва да е на място и да отива на другите части от аутфита ви.

Правилните за вас джинси

Джинсите са може би най-носената дреха в световен мащаб. Предлагат се в изключително много разновидности. Във всякакви цветове, с различни кройки, дължини, декорации, те са цяла вселена и не всеки дизайн е подходящ за всяка структура тяло. Отделете няколко дни, в които да пробвате различни модели – прави, с висока талия, скини, джегингс, бойфренд модели и много други, за да откриете кои от тях са най-благоприятни за вашето тяло, както и кой точно номер ви пасва най-добре. След като сте наясно с това, спокойно можете да добавите няколко модела класни джинси към капсулния си гардероб. Отново, изберете изчистени модели в класически меки цветове, без ярки цветови решения и ще сте готови за удобно и стилно ежедневие. Джинсите си отиват с почти всичко, като с чифт токчета се превръщат в съблазнителна дреха, а с тениска и сникърси – в удобен аутфит. Стилизирайте ги според повода и настроението си.

стилно

Малките аксесоари с голямо значение

Приглушеният елегантен капсулен гардероб можете да превърнете в модна сензация само с няколко правилни аксесоара. Обеци или чокър, страхотна чанта или пък чифт супер очила като тези на balenciaga на answear.bg, могат да прекроят скромния аутфит и да ви превърнат в гореща грабваща вниманието дама. Мързеливият трик за чисто нова визия с капсулния гардероб, така модните експерти наричат играта с аксесоарите. Добавете тънък колан, впечатляващ пръстен, разкошен шал и сдържаната визия ще добие нов цвят и още поп-стилни стилни измерения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *