Анелия откровено за рака и погребението на баща ѝ

Поне наглед, фолк звездата Анелия има всичко – известност, пари и семейство. Тя е сред големите любимци на феновете и се радва на успешна кариера. Нейният живот обаче не винаги е бил лесен.

Певицата даде едно от най-искрените си интервюта пред столичен таблоид. В нея тя говори за сгрешената диагноза рак, която променя живота ѝ изцяло. Анелия споделя и защо не е пожелала да отиде на погребението на собствения си баща.

За своята популярност тя споделя: “Стана като в приказка. За броени дни натрупах огромна популярност. Винаги обаче съм казвала, че е важно човек да разпределя енергията между семейството и работата. Трябва да има баланс, това е задължително. Когато има лични проблеми, както при мен, когато се разведох с бащата на детето ми, това ми се отрази и в професионален план. Може би тогава ми бе най-трудно да се събера и да тръгна отново напред.”

Тя смята, че има три на брой момента, които са най-тежките изпитания в живота ѝ досега.

Първият от тях е смъртта на баща ѝ, докато тя е едва 15-годишна. Втората е сгрешената диагноза рак, а третата – разводът ѝ с бизнесмена Коко Динев, който е баща на детето ѝ.

Анелия
Анелия е имала много тежки моменти в живота си

На погребението на своя татко Анелия не отива, тъй като не желае да го вижда в ковчег.

Тя признава, че когато е диагностицирана погрешно с рак, това разрушава брака ѝ с Коко Динев. Следва развод.

Съобщават ѝ, че има рак, когато все още е бременна с дъщеря си Ивон. “Казаха ми, че имам рак. След това се оказа, че диагнозата е сгрешена. Това беше много тежък емоционален период в живота ми. С мъжа ми се отделихме като партньори. Бременността ми беше тежка, като трябваше да лежа за задържане в болницата. Това се отрази на отношенията ни”.

Анелия
Днес Анелия е щастлива и се радва на хармония в живота си

Днес обаче певицата е здрава и продължава да радва феновете си с хитови парчета. Тя има и хармония в личен план, което я прави много щастлива. Скоро се очаква излизането на новия ѝ хит, който ще носи името “Котка”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *