СВЕТСКИ

Илиана Раева към българите: Нека излезем по-светли и по-силни от този урок

Една от великите спортистки на България Илиана Раева отправи призив към българия народ навръх своя 57-и рожден ден. Шампионката по художествена гимнастика празнува на 15 март, но можем да кажем, че в момента нейният празник е помрачен от коронавирус пандемията и обявеното извънредно положение у нас.

Във Фейсбук обаче половинката на Наско Сираков опита да вдъхне увереност на всички българи. Тя се надява, че всички ще успеем да се справим заедно с това предизвикателство и ще излезем „по-светли и по-силни от този тежък урок“.

Ето какво написа Илиана Раева във своя Фейсбук:

„Днес навършвам 57 години

Благодаря на Бог и Съдбата си за всичко изживяно, защото всичко е урок за Осъзнаване и Промяна.
Благодаря за щастието, с което ме дарява семейството ми! За любовта и силата, която получавам от него!
Обичам ви безкрайно!
Благодаря на художествената гимнастика, която ме е сграбчила във вихъра си и безмилостно, но перфектно жонглира със сетивата ми, емоциите ми, волята ми, силата ми, страха ми, гнева ми, вярата ми и душата ми!
Всичко написано е неоспорим факт и аз съм дълбоко благодарна!
Истината обаче днес е, че съм превзета като всеки чувствителен човек от страха, който е парализирал света, както и от причината, която го породи. Винаги съм си пожелавала нещо на рождения си ден.
Днес пожеланията ми ще са за всички!
Затова пожелавам на всички и на себе си да оценим величието на Живота, да станем по-добри, да обичаме повече и да уважаваме повече! Да се смирим и да се обърнем към истинската си същност на Човеци, за да успеем да преодолеем тежкото изпитание, което ни сполетя.
Нищо не е по-силно от Любовта и Доброто!
Нека излезем по-светли и силни от този тежък урок! Нека това чудовище прибере пипалата си бързо и остане зад гърба ни!
На 57 години много рядко се обръщам назад към миналото си. Всъщност, почти не го правя. Винаги съм обичала настоящето и съм била устремена към бъдещето. Затова днес ще пожелая всичко това, което е толкова страшно и ужасно бързо да се превърне в минало. Хората да се усмихнат, да преоткрият живота и светът в който живеем да стане по-добър.
Толкова вълшебства има около нас, на които сме обърнали гръб, устремени в битието, което ни погубва.
Ще успеем, ще се справим и ще продължим!
Пожелавам на всички и на себе си Здраве, Любов и Светлина!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *