СВЕТСКИ

Грацията Християна Тодорова свали 12 кг. и изглежда зашеметяващо (СНИМКА)

Златното момиче Християна Тодорова свали 12 кг. от теглото си и се върна към най-добрата си физическа форма. Самата тя се похвали в социалните мрежи, пускайки снимки и демонстрираща удивителната промяна във физиката ѝ.

Християна винаги е била красива млада жена, но не е тайна, че след края на кариерата ѝ тя понатрупа няколко излишни килца. Което не е изненада, разбира се, имайки предвид колко строги и спартански режими е трябвало да пази, докато все още бе активна гимнастичка. Напълно нормално е да намалиш темпото, когато вече не се състезаваш и не си длъжен да спазваш подобни диети.

Сега обаче явно Хриси е решила, че иска да промени отново фигурата си. Към своята публикация в социалните мрежи Християна написа: „Минус 12 кг. Жената е завършен кръг. Тя има силата да създава, да подхранва и да променя. Тя е като чая – никога не знаеш колко е силна, докато не я потопиш в гореща вода. Жената е олицетворение на истинска сила.“

Прочетете още: РЕЦЕПТАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА

Пред феновете си Християна споделя, че е успяла да отслабне без отново да се подлага на жестоки режими. Тя разкрива, че е успяла да направи промяната по един основен начин – с правилен начин на мислене.

„Не съм спазвала хранителен режим (освен витамини, които ме снабдяват с всичко нужно за организма ми, не са лекарства, нито хапчета, нито магични чайчета, това са витамини, от които тялото има нужда, за да функционира правилно). Не съм правила тежки тренировки във фитнес залата по цял ден. Промених си изцяло начина на мислене. Спокойствието е в основата на всяка положителна промяна. А храната може да бъде причина за всяка една болест, както и лек за всяка една болест. От нас зависи какво ще изберем“, написа гимнастичката.

Християна Тодорова
Удивителната промяна на гимнастичката Християна Тодорова

Тя се обърна и към нейния бивш треньор Илиана Раева, пишейки: „Ако преди 4 години имах разума и знанията, които имам сега, нямаше да имате в нито един ден проблеми с мен и моите килограми. Сега разбирам за какво говорихте тогава.“

В момента Християна е в романтични отношения с тенисиста Димитър Кузманов, а може би точно това е основната причина за нейната трансформация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *