СВЕТСКИ

Глория пусна първа снимка с новородената си внучка (СНИМКА)

Глория вече има внучка!

Една от кралиците на българския поп-фолк вече е една от най-щастливите жени у нас в момента. Причина за това е фактът, че нейната дъщеря Симона успешно роди първото ѝ внуче.

Само преди броени дни певицата стана баба за първи път в живота си. Бебенцето носи името Галина, а Глория не пропусна да се похвали в социалните мрежи с новороденото си внуче. Тя пусна изключително сладка снимка, на която се вижда как бебенцето нежно е хванало пръста ѝ в малките си ръчички.

Истинската любов на този свят!

„Истинска любов“, написа Глория към снимката. И трябва да признаем, че това наистина е така.

Дъщерята на Глория, Симона Загорова, също благодари на последователите си в „Инстаграм“ за оказана подкрепа през последните девет месеца. Както и за получените добри пожелания, разбира се. „Благодарим на всички от сърце за невероятните пожелания и поздрави по случай раждането на нашата дъщеря! Както и за красивите цветя, бонбони, подаръци от всички близки и приятели! Обичаме ви! От мама, тати и бебе Галина“, написа Симона в социалната мрежа.

Симона, която също пее много добре, също както майка си, реши да се захване с професията на влогър. Младата жена вече има собствен канал в YouTube, който носи името „Щипка любов със Симона Загорова“. Обикновено тя прави видеа заедно със своя приятел Даниел Милушев. Двамата демонстрират добри кулинарни умения“.

Сладурската снимка с малката Галина, която Глория пусна онлайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *