СВЕТСКИ

Гала разкри тайната на перфектната си фигура

Макар и вече на 52 години, водещата на „На кафе“ Гала продължава да бъде жена с безупречна стройна фигура. Блондинката е самото доказателство, че стига човек да се поддържа, да се грижи за себе си, да спортува редовно и да внимава какво хапва, хубавата фигура не е мираж. Независимо от възрастта.

Гала признава, че през годините е спазвала различни диети и режими. Водещата обаче казва, че сегашният ѝ начин на живот и хранене е най-ефикасният до момента. Но какво точно прави тя?

Популярната ТВ водеща казва, че спазва едно много важно правило, а именно – да не яде нищо до 12 часа на обяд. Всичката храна, която приема за деня, се консумира в периода между 12 часа на обяд и 18 часа вечерта. Мине ли този час, Гала приключва с храненето до обяд на следващия ден. Това съвпада с мнението на много диетолози, които съветват да не ядем нищо след определен час, особено ако става въпрос за въглехидрати.

Разбира се, тук не става дума единствено за храна. Напомняме ви, че Гала и нейната половинка Стефан редовно спортуват и посещават фитнес залата. Това също оказва влияние за перфектната фигура на водещата. Когато успеете да съчетаете трите най-важни неща – хранене, спорт и достатъчно сън/почивка, то резултатите са неизбежни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *