АСТРО

Фън шуй амулети според зодията

Безспорен факт са магическите свойства на талисманите и фън шуй амулети според зодията. Талисманите предпазват собственика си от негативни фактори. Амулетите предпазват от злото око и могат да донесат щастие, късмет, здраве и любов.

Всеки зодиакален знак има определен талисман или амулет. На кой какъв е той, предлагаме ви да узнаете тук:

За Овните са подходящи талисмани, изработени от метал, по-специално златни предмети олицетворяващи физическа, умствена и духовна сила.

За Телец щастливите прелести са фигурки на слон. Това животно винаги е било символ на късмет, просперитет и мъдрост. Предпазва от злото око и клюките. Слонът винаги ще подкрепи личните усилия.

Близнаци техният талисман изглежда като ключ. Това ще предотврати натрапници в личен и обществен живот. Винаги е добре да носят талисман със себе си в джоба или чантата си.

Рак и луна си партнират. Луната олицетворява любовта, тайните и семейните ценности. Разполага със силни емоции и нежност. Формата на полумесец ще защити собственика й. Ако искате да запазите семейството и децата си в безопасност, направете медальона кръгъл. Усмихнатата луна ще ви помогне да намерите нови приятели.

Лъв – той има защитен символ – звезда. Трябва да се носи около врата или да се държи близо до леглото.

Бухалът служи като амулет за Девата. Тази птица е символ на мъдрост и постоянство. Има поверие, че ако насън видите летяща сова, ви очакват добри новини. Не позволявайте на никого да докосва вашия талисман. Това е вашата лична защита.

Везните ще са защитени с брошка, висулка или накит във формата на сърце. Талисманът ще даде жизненост и желание за знание.

амулет
Какъв фън шуй амулет трябва да изберете според зодията?

Фигурка на жаба е подходяща за Скорпиона. Онлайн магазините предлагат малахит или жаби, изработени от цирконий. От древни времена жабата се смята за символ на плодородието и носи положителни промени в човешкия живот. Докоснете фигурата на жабата и ще се почувствате в безопасност.

Символът на Стрелец е пръчката. Древните египтяни смятали този знак за олицетворение на нов живот или неговото възкресение. Такъв талисман ще донесе увереност в личните способности.

Костенурката ще даде усещане за сигурност на Козирога, тъй като черупката на костенурката наподобява небосвод.

Водолей ще е защитен от талисман с формата на ангел. Най-добре е талисманът на щастието да е направен от прозрачно стъкло.

Зодия Риби изисква талисман с форма на черупка. Такова нещо ще даде спокойствие и приятни усещания. Колие с мида ще носи щастие.

Фън Шуй Амулети според зодията ще зарадват всеки, независимо дали дарявате с повод или без повод.  Опознайте талисмана си и този на близките си, преди да планирате като подарък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *