НЕОБВЪРЗАНА

10 евтини, но супер сладки идеи за романтични срещи

Всички се впечатляваме от огромните букети рози, скъпите бижута, подарявани в още по-скъпи ресторанти на екзотични острови и дългите любовни обяснения пред многолюдна публика. Но после неминуемо си задаваме въпроса – Това ли е любовта? Не се ли крие тя в малките жестове, за които знаете само двамата? И в онези глупави имена с които си викате скришно? Или пък в споделените мигове, които са толкова прости на пръв поглед, а се помнят цял живот? Ако искате да се забавлявате с любимия човек, но да не пръскате по една заплата за всяка романтична среща – тази статия е за вас. Подготвили сме ви цели 10 евтини, но страхотни идеи за романтични срещи. От нас идеите – от вас забавлението !

Направете си „фалшив“ ресторант. Идеята е изключително лесна – изисква се да подготвите атмосферата и вечерята. Пуснете си романтична музика, експериментирайте в кухнята и се наслаждавайте на компанията си цяла вечер.

Подарете си масажи.  Добре, признаваме, че тази идея ни е любимата. Но кой не обича масажите? Особено когато са от ръцете на любимия човек. За целта е нужно един да „играе“ масажиста, а друг … просто да се наслаждава. Пригответе леглото, направете си мини спа център с етерични масла и приятна музика. Особенно след дълъг ден, половинката ви ще е възхитена, ако я изненадате с масаж.

Посмейте се заедно. Няма нищо по-хубаво от искрения смях. Той свързва хората по най-позитивния възможен начин. В тази връзка – направете си „забавна вечер“. Гледайте комедийни филми или просто смешни клипчета в интернет. На бас, че няма да ви е  скучно.

Рисувайте. Ако си падате по изкуството, тази идея е за вас. В рисуването може да намерите нужната релаксация или обратно – да се вдъхновите. Ако ви допада идеята с рисуването, просто се развихрете.

Измайсторете нещо. Тази идея е за по-сръчните от вас. Независимо към какво ще се насочите, незабравяйте – няма значение какво ще се получи, важното е, че сте се забавлявали.

Играйте видео игри. Не е нужно да сте запалени геймъри, за да ви допадне тази идея. Видео игрите са начин да свалите напрежението и да си прекарате страхотно. Плюс това, може да се обзаложите – който загуби ще изпълнява желанията на победителя. Бъдете креативни!

Играйте и други игри. На карти, Монополи, Не се сърди човече, табла – играйте както в доброто старо време. Тези игри са 100 пъти по-забавни и ще ви върнат към хубавите спомени от детството.

Превърнете хола си в дискотека. Или която и да е стая. Превърнете дома си в клуб. Развихрете се! И предупредете съседите.

Организирайте тематична вечер. Караоке, актьорска вечер или се сещате за нещо друго? Изберете подходящата за вас тема и дайте свобода на талантите си.

Направете си релаксираща вана. Тази идея е подходяща и за финал на романтичната ви среща. Гореща, ароматна вана, пълна с пяна … започнахме да мечтаем. Скачайте и не се чудете ! (дано ваната ви е достатъчно голяма за двама).

Автор: Мария Недева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *