СВЕТСКИ

Ето го симпатичния младеж, радващ се на ласките на Бамби (СНИМКА)

За съжаление на феновете ѝ, които не бяха никак малко, изкушението Красима Кирова отпадна от риалити формата „Игри на волята“. Бамби, както обича да я наричат, се изправи в битка с Кремена, въпреки контузията си в крака. Тя даде всичко от себе си, но загуби дуела и се превърна в отпаднал №14 от началото на предаването.

Красима сподели със сълзи на очи след битката: „В никакъв случай не съм разочарована от себе си. Представянето ми дотук беше повече от достойно. Бях по-добра и в тази битка. Не допуснах грешка, бях безкомпромисна, въпреки крака. „Игри на волята: България“ ме научи на много неща и въпреки че свърши за мен, аз се чувствам като победител“.

Прочетете още: СОНЯ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ПРЕЖИВЯЛА НАЙ-ЖЕСТОКАТА ЛИЧНА ДРАМА

В реалния живот обаче Бамби има поводи за радост.

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Красима е във връзка с красив и снажен брюнет, както личи от снимките, които тя редовно публикува в социалните мрежи. На една то тях се вижда как той нежно я е хванал през кръста, докато Бамби прави снимка:

Красима
Красима показа приятеля си в социалните мрежи

Красима със сигурност бе един от атрактивните участници в „Игри на волята“ 2021.

Добрата си форма тя дължи на редовните тренировки във фитнес залата. Бамби не се пести в това отношение и редовно тренира с големи тежести, успявайки да извае атлетично и функционално тяло. Гъвкавостта си тя дължи и на художествената гимнастика, с която се е занимавала дълго време. Кариерата ѝ на гимнастичка обаче приключва заради сериозна контузия.

Любопитното е, че при влизането в „Игри на волята“ Бамби бе казала, че си няма сериозно гадже. Изглежда обаче в момента нещата не стоят точно така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *