СВОБОДНО ВРЕМЕ

Енрике Иглесиас нагорещи и очарова българската публика

Ах, Енрике, ах.  Само това можем да кажем след последния концерт на Енрике в София. Някои от нас са израснали с идола на милиони жени, други сега го откриват. От които и да сте, сигурни сме, че имате само една дума за него – „Уау“. Той е прекрасен. Прекрасен, както в началото на кариерата си. Прекрасен, както и преди 10 години. Мъж, който не остарява. Дори напротив, все по-красив, талантлив, чаровен и енергичен.

Енрике Иглесиас идва у нас за четвърти път. На 06.11 беше и последният му концерт в София. Последният и най-добрият, колкото и смело да звучи. Може би зависи какъв фен сте. От старите или пък от новите.

 

Арена Армеец беше пълна. Един мъж предложи брак на приятелката си. А Енрике, Енрике показа и доказа какъв е смисълът да сме негови фенове. По-голямата част от репертоара му бяха старите песни, тези, които един истински фен няма как да не знае. “Ring my bells”, “Tired of being sorry”, “Do you know” и разбира се “Hero”. Една млада дама щеше да си спечели целувка на песента „Hero“, но беше само на 17 години. И все пак успя да се докосне до идола си, за което предполагаме, цялата зала й завидя.

Светлинното шоу беше страхотно. А огънят на сцената беше толкова силен, че се усещаше дори на първите редове.

 

Докато изпълняваше “Bailando” цялата публика беше на крака и хиляди светлинки от мобилни телефони грееха като звезди. Красота.

С няколко думи всичко беше прекрасно. Енрике пък обеща отново да дойде. Ние можем само да стискаме палци и да го очакваме с нетърпение.

Автор: Елизабет Цветкова

One thought on “Енрике Иглесиас нагорещи и очарова българската публика

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *