АСТРО

Домашен любимец според зодията – какво да изберем?

Търсите си, свой домашен любимец според зодията, а знаете ли, че не всеки има кучета и котки?

Много от нас обичат животните, а някои вкъщи вече са доволни от космат или пернат приятел. Астролозите вярват, че всеки човек има животно, което е особено подходящо за неговата зодия.

Често много се изгубват в морето от предложения и, когато трябва да изберат един от многото възможни домашни любимци. Хората претеглят плюсовете и минусите, но рядко слушат експертите. Астролозите са сигурни в това, че съществува съвместимост на зодиакалните знаци и домашни любимци. Освен това често може да научите много за собственика, съдейки по домашния любимец, който живее в къщата му.

Ето няколко идеи, които може да вземете под внимание, ако искате да се превърнете в лоялен приятел.

Овен

Идеалният домашен любимец за Овена е малкото кученце, което се нуждае от много внимание. За него Овенът ще отговори с ролята на любител на кучета като никой друг.

Телец

Хамстерът е идеален. Той обича човешката загриженост и всеотдайност. За телецът е лесно да се грижи за такава животинка и го прави отлично.  

Близнаци

Папагалът е най-добрият вариант за Близнаците. Тези птици са не само интелигентни и интересни същества, но и знаят как да „говорят“.

животни

Рак

Африканският таралеж е идеален за зодията Рак. Това е така, защото раците, както и таралежите, обичат да се грижат за близките си.

Лъв

Домашен любимец, който ще се откроява от другите животни и ще привлича възторжените погледи на другите е подходящ за Лъва. Тук може да помислите и за бенгалска котка. Тези царствени екзотични животни са олицетворение на лукса и екзотиката.

Дева

Девите са подходящи за животни, които не изискват много грижи и постоянно внимание. Идеалният вариант е рибата. Със сигурност няма да предизвикат бъркотия в къщата.

Везни

Везните трябва да получат заек. Тези животни обичат привързаността, те са много общителни и изглеждат сладки.

Скорпион

Змията ще е просто идеалният домашен любимец за Скорпиона! Тези животни са уникални по природа, дишат с мистика, освен това не изискват постоянно внимание.

котка

Стрелец

Представителите на тази зодия трябва да има животно, което няма да изисква постоянно вниманието на собственика. Например, една зряла котка. Мъркането на възрастното животно, може да се превърне в чудесен спътник на Стрелец.

Козирог

Морско свинче, тези сладки гризачи могат да останат сами дълго време и няма да им е скучно. Това е добре за тях и за тази зодия, докато Козирогът изчезва на работа.

Водолей

Всяка птица е подходяща за домашен любимец на Водолея. Те са умни, интересни, а някои видове все още изглеждат много уникални.

Риба

Астролозите съветват Рибите да избират възрастни кучета, които вече са обучени и знаят всички необходими команди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *