Здравословната закуска на Дидо от Д2

Деян Каменов, познат още като Дидо от рок групата Д2, обича да живее здравословно и да похапва неща, които са добри за организма му. От години насам той е вегетарианец, а всяка сутрин денят му започва с джинджифил с тахан и мед.

„Това е общ имуностимулант, модерно казано. Наистина е много полезно, събуждащо и готино нещо“, споделя той пред „24 часа“.

Той смята, че тази смес помага на гласа му.

Дидо признава, че от време на време похапва месо, но единствено риба и морски храни. Много често ограничава дори консумацията на животински продукти.

„Ям от време на време риба или морски специалитети, но гледам да не прекалявам. Имало е периоди, в които животинските продукти като сирене, яйца и т.н. съм консумирал много малко. Поне за себе си смятам, че ако мога да живея, без да нанасям някакви големи щети върху животните, ще съм по-щастлив.“

Той обича да поддържа формата си. Признава, че сега има няколко излишни колограма, които иска да свали, но тренира всеки ден и се старае да се храни балансирано.

“Не съм такъв фанатик, който по цял ден само тренира и пие прясно изцедени сокчета”, казва Каменов.

Когато му се съберат периоди на по-чести събирания с приятели или празници, на които трапезата винаги е пълна с храна, просто се старае да уравновеси баланса с няколко дни на по-леко хапване и повече движение навън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *