СВЕТСКИ

Д-р Огнянова от „Откраднат живот“ промени коренно визията (СНИМКА)

Актрисата Диана Димитрова, която познаваме като д-р Огнянова от „Откраднат живот“, отново направи смел експеримент с външния си вид. След като наскоро подстрига прическата си късо, изненадвайки зрителите на сериала, сега Диана реши изцяло да промени и цвета на косата си.

Благодарение на своя актьорски талант и приятно излъчване, Диана Димитрова е една от големите любимки на феновете на „Откраднат живот“. В настоящия сезон героинята ѝ преминава през трудни моменти, до голяма степен вина за които има новият герой д-р Хаджихристев.

Тези дни в социалните мрежи Диана изненада последователите си, пускайки снимка с новата си визия. Виждаме, че косата ѝ вече е пораснала, но същевременно тя е боядисана в оранжев цвят. Предполагаме, че повечето фенове на актрисата не са очаквали да я видят по този начин, но по всичко изглежда, че екранната д-р Огнянова не се страхува да експериментира с външния си вид:

Диана Димитрова
Новата смела и оранжева визия на Диана Димитрова

Диана Димитрова определено е интересна личност. Освен актриса, тя е отличен художник и поетеса, като видимо нейните таланти се разпростират в множество различни посоки. Няма спор, че тя е изключително магнетична жена, която очакваме да гледаме във все повече продукции в бъдеще.

Едно от интересните неща покрай нея е, че тя ревниво пази личния си живот в тайна. Диана няма навика да афишира връзките си, за да предизвика интерес към себе си. Можем само да гадаем, дали в момента тя има специален човек до себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *