СВЕТСКИ

Талантливата дъщеря на Зуека с нов голям успех

Девина Василева, талантливата дъщеря на Зуека, продължава да изкачва нови и нови върхове във все още младата си кариера на актриса. И определено е доказателство, че понякога талантът се предава генетично.

Този път младата Девина успя да блесне в скъпа чуждестранна продукция със звездно присъствие. Става дума за нов филм, посветен на първата жена в историята на човечеството, успяла да преплува Ламанша. Във въпросния филм главната роля на Гертруда Едерле е поверена на британката Дейзи Ридли, която се превърна в световна звезда с участието си в поредицата „Междузвездни войни“.

Във въпросния филм Девина Василева ще изпълни ролята на шампионката по гмуркане Ейлин Ригин. Филмът е бил заснет наскоро в България, като освен Девина, има и други българи в състава му. Разбира се, самата Деви не издава нищо от сюжета на филма, тъй като той се пази в тайна и на актьорите е забранено да говорят за него. Иначе могат да бъдат глобени повече от солено.

За Девина обаче това не е първо участие в подобна чуждестранна продукция с големи звезди в актьорския състав. Наскоро тя се снима и във филма Memory, където участва не кой да е, а големият Лиъм Нийсън.

Девина Василева
Девина Василева – чаровната дъщеря на Зуека

Интересното е, че при Девина Василева талантите не са един ил идва. Тя се изявява също така като режисьор, подобно на майка си – Нина Димитрова. Деви обаче е наследила и умението на своя баща да рисува. Както е известно, Зуека вече се изявява главно като художник, при това – печелейки не малко пари от това свое занимание. За съжаление, той вече не живее в България, след като взе решение да отгледа малкото си дете в далечна Испания. „Искам да живея в държава, където законите се спазват“, бе заявил Василев преди време.

Ние пожелаваме успех на страхотната Девина в бъдеще и смятаме, че тя има голямо бъдеще в актьорската професия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *