Мода

Бъди пищна и красива

Едно е сигурно – няма несъвършена фигура, има лошо подбран гардероб. Всяка жена е уникална със своята красота и изобщо няма значение, че вашите параметри са далеч от общоприетите 90-60-90. Стандартите са скучни и безинтересни, истинската красота се крие в разнообразието от форми и силуети! Просто трябва правилно да подчертаете естествената си красота. С колекцията от дамски макси дрехи вече няма нужда да се ограничавате в намирането на собствен стил, защото сега можете да експериментирате със стилове и цветове и да изберете неща, които са подходящи за вашата фигура. Имате възможност да си създадете персонализиран гардероб, с който да изглеждате прекрасно.

В специалните колекции от дрехи голям размер можете да намерите тоалети за всеки повод. Предпочитате бизнес или офис стил? Тогава може спокойно да се насочите към различни блейзери и костюми. Изберете модели, изработени от висококачествени материали. Не се притеснявайте, дори и да сте с наднормено тегло – нестандартните размери са взети предвид при разработването на стилове и кройки, така че ще намерите подходящи дрехи. Ще се чувствате комфортно, носейки дрехи от бонприкс, а стилният дизайн ще ви помогне да подчертаете предимствата на фигурата си и да скриете недостатъците по най-добрия възможен начин.

За женствен силует изберете красива рокля с подходящ макси размер, която ще ви седи добре. Изящни материи с различни цветове, интересни стилове, които подчертават благоприятно красотата и изяществото на линиите на женската фигура – всяка дама ще намери роклята на мечтите си, независимо в какъв размер е тя!

Извитите, пищни форми имат очарователна красота – подчертайте я!

plus size

Подготвили сме няколко съвета, които да помогнат на едрите дами да изберат подходящите дрехи. На първо място, обърнете внимание на изрязването. За жени с нестандартна пълна фигура, твърде свободни, широки стилове са абсолютно противопоказани. В никакъв случай не крийте красивите извити форми зад безформени дрехи, не забравяйте да подчертаете линията на талията или гладката извивка на бедрата. Но не трябва да избирате и прекалено тесни модели: дрехите с големи размери трябва да подчертават формата на по-високата фигура, а не да подчертават недостатъците. 

При избора на панталони дайте предпочитание на прави кройки от обикновени материи: в комбинация с обувки на висок ток такива панталони ще помогнат значително да удължите краката си и да разтегнете силуета си. Обърнете специално внимание на цвета: избягвайте хоризонтални ивици и прекалено ярки цветни щампи. За жени с извити форми препоръчваме да изберете обикновени матови материи. Тъмните цветове със сигурност ще направят фигурата ви да изглежда по-тънка, но не се колебайте да експериментирате и с по-ярки нюанси. 

Основното нещо, което трябва да запомните е: използвайте ярки цветове за аксесоарите или декоративни елементи на фона на приглушени основни нюанси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *