СВЕТСКИ

Сензационни СНИМКИ – как е изглеждала Деси Стоянова преди 17 години

Водещата Деси Стоянова е едно от любимите лица в ефира на bTV. Тя с вещина води предаването „Преди обед“, което ангажира вниманието на зрителите след обичайния сутрешен блок на телевизията. Заедно със своя колега Петър Дочев, Деси представя интересни теми на аудиторията и се старае винаги да има любопитни гости в студиото.

Тези дни Деси и Петър изразиха своята гражданска позиция, като призоваха българите да упражнят своето гражданско право и да гласуват на предстоящите избори за европейски парламент. Както знаем, предстоящите евроизбори ще се проведат заедно с парламентарните, но сякаш интересът към тях е доста по-слаб.

Говорейки за предстоящите евроизбори, Деси Стоянова пусна свои архивни снимки отпреди цели 17 години. На тях я виждаме като млад репортер, отразяващ директно от Европейския парламент – скоро след като България е приета за равноправен член на Европейския съюз.

Виждайки кадрите, другият водещ на „Преди обед“ Петър Дочев възкликна: „Минали са цели 17 години, а Деси си е все същата!“

Деси Стоянова

И е факт – при топ журналистката явно възрастта не се отразява ни най-малко. Дори някои биха казали, че в момента тя е дори по-красива, сравнено с преди 17 години.

Деси Стоянова

Тук инфлуенсърът Стефан Попов – Чефо единствено „жегна“ Деси, решавайки да се пошегува с нея. Той открито я попита защо при репортажите тя звучи така, сякаш се кара на зрителите. Самата Деси отговори, че е искала да изглежда максимално сериозна, имайки предвид, че все пак предава от Европейския парламент.

Наскоро Деси Стоянова изживя тежка лична трагедия, след като нейният съпруг почина внезапно. Тя обаче бързо се съвзе и се върна на екран, показвайки, че е истински професионалист, на когото може да се разчита. Със сигурност обаче прежияваното е оставило отпечатък върху нея, както при всеки друг човек в подобен момент.

А вие ще гласувате ли на предстоящите избори за Европейски парламент? Оставете ни отговор в коментарите. Ще ни бъде интересно да научим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *