СВЕТСКИ

Мудева забрави за Радев, вече е в прегръдките на друг мъж (СНИМКА)

Една от популярните светски двойки вече е минало. Става дума за звездите от „Игри на волята“ Теодора Мудева и Румен Радев, които бяха влезли в романс помежду си. От няколко месеца насам обаче двамата не са заедно, тъй като всеки един от тях е поел по пътя си.

Прави впечатление обаче, че Мудева е успяла да превъзмогне Радев и бързо е забравила за раздялата. Нещо повече – тя вече има нова тръпка в живота си.

Според светските слухове, Теди изпита известно влечение към друг мачо, който от своя страна също е участник в „Игри на волята“. Това е моделът Илиян Цветков, който определено впечатлява със своята визия. И явно е успял да впечатли и Мудева, която се е поддала на чара му.

Но как се разбра за раздялата между Мудева и Радев?

Мудева

Това се случи по един вече класически начин – двамата спряха да се следват в социалната мрежа „Инстаграм“, изтривайки и общите си снимки. Самата Мудева не желае да коментира публично отношенията си с Радев, но в последно време нещата не вървели добре, което довело и до раздялата. Това изненада всички, тъй като двамата реално бяха сгодени и се очакваше да вдигнат сватба.

Но както се казва, дори известните понякога страдат, особено що се отнася до любовта. Наскоро Мудева бе на море с най-добрите си приятелки, като тя признава, че това ѝ се е отразило повече от добре. А дали отново е открила любовта? Е, това времето ще покаже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *