СЕМЕЙСТВО

Как да направите бюджетно пазаруване на дрехи за вашите деца?

15 септември е особено вълнуваща за малки и големи дата. С настъпването на първите есенни дни едни се приготвят да направят своите първи стъпки на прага на училищния двор, а други влизат в класната стая за последно. Подготовката за тази дата трескаво започва да тече още в първите дни на месеца. Именно заради това първата половина на септември се характеризира със струпването на тълпи от родители и техните деца по всевъзможни опашки, щандове и магазини. Гръмки надписи за училищни намаления, за “2 продукта на цената на 1” и за още куп други оферти често се превръщат в клопка за бързащите родители, които накрая се примиряват да отделят прекалено голяма сума от своя бюджет.

Едно от безспорно най-важните неща преди започване на новата учебна година е да се уверите, че гардеробът на децата ви е “напълно оборудван” за следващите месеци. Причините за нуждата от ежегодна смяна на детски дрехи може да са различни – бърз растеж, скоростно износване на материите или дупки, ожулвания и прочие. Независимо кое от всичко е, не се притеснявайте – вашият пазар все пак може да бъде по-приятен от всякога!

2020 г. определено остави много хора с намалени доходи, което ни кара да търсим алтернативи начини и места, от които да пазаруваме. Ако тази година вие не искате да сте част от какафонията, която може да ви струва повече, отколкото очаквате, ние имаме практично и бюджетно решение за вашето пазаруване. Ако марковите дрехи са били тема табу за вашите доходи, то сега със секънд хенд индустрията това може да се промени. Осигурете на децата си качествени маркови дрехи на достъпни цени.

От какво има нужда вашият малчуган?

Това е въпрос, на който трябва да си отговорите, преди да започнете да обикаляте или да сърфирате в интернет пространството. Безцелното пазаруване ще ви доведе до покупки, от които нямате нужда – вие или вашето дете. Ако искате да ограничите харченето на пари, направете си списък и го следвайте стриктно.

  • Спортното облекло е задължителен елемент от гардероба не само на малки, но и на големи. Децата, освен че тренират няколко пъти в седмицата в училище, особено много се радват на комфорта на анцузите и клиновете. С тях те спокойно могат да играят, да тичат и да скачат, така че подарете им нужната свобода на движенията;
  • Ежедневното облекло на децата най-често се състои от дънки, тениска/блуза и суичър. Именно затова тук е важно да закупите повече дрехи, така че да сте спокойни, че детето ви има какво да носи през всеки ден от седмицата;
  • За разлика от количествения характер на гореизброените артикули, следващата дреха трябва да бъде качествено подбрана. Топлото зимно яке е покупка номер едно за зимния сезон. Наред с удобните и непропускливи обувки, якето ще пази вашето дете от ниските температури и лошите метеорологични условия. Подбирайте внимателно, но не разчитайте само на високата цена, която не е критерий за качество.

Вашият списък е готов! А сега е важно да подберете и правилното място за бюджетно пазаруване. Забравете за обикалянето по физически магазини, чакането и безкрайното мерене в препълнени пробни. Насладете се на богато разнообразие от детски дрехи, достъпни изцяло онлайн. В секцията Back To School на remixshop.com ще откриете както високооценени секънд хенд дрехи, чието състояние ще ви изненада приятно, така и нови дрехи с етикет. Кликайте смело и поръчвайте, защото цените са изцяло на ваша страна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *