СВЕТСКИ

Помните ли депутатката Калина Крумова? Ето как изглежда днес (СНИМКА)

Помните ли красивата депутатка от „Атака“ Калина Крумова? Преди години тя красеше кулоарите на Народното събрание, започвайки от журналист в телевизия СКАТ и достигайки до статута на народен представител. Определено бе интересно да я наблюдаваме в действието на политик, тъй като Калина силно се различаваше от повечето си колеги.

В началото на декември бившата депутатка отново се появи под светлините на прожекторите. Тя бе гост в предаването „Пресечна точка“ и видяхме, че Калина вече изглежда по коренно различен начин. Тя е променила цвета на косата и прическата си. А дали е променила и политическите си пристрастия – честно казано, в момента не знаем.

Новата прическа на Калина Крумова успешно е успяла да я „подмлади“, като изрусените ѝ коси ѝ придават по-младежки и свеж вид. Тя бе поканена в „Пресечна точка“, за да коментира наложените пандемични мерки и дали те се спазват от хората.

Прочетете още: Помните ли Брук от „Дързост и красота“? Ето как изглежда тя днес (СНИМКА)

„Ние обичаме да се изненадваме и да сме недоволни, когато нещо отнема нашите свободи. Важно е да гледаме не как хората реагират на мерките, а как хората се опитват да запазят живота си. Не е нужно винаги да бъдем контра на правилата“, сподели тя мнението си.

А ето как изглежда днес красивата Калина Крумова, която бе депутат в 41-ото Народно събрание:

Ето как изглежда днес бившият депутат Калина Крумова

Прочетете още: ПОМНИТЕ ЛИ ИВА ОТ „РИСК ПЕЧЕЛИ, РИСК ГУБИ“? ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧВА С НЕЯ

Честно казано, не знаем с какво се занимава някогашната народна представителка в момента. Изглежда ни обаче щастлива и спокойна, което е най-важното в случая. Бихме ѝ задали въпроса дали е доволна от кратката си политическа кариера – това е наистина интересна тема за дискутиране. Остава да видим дали в даден момент отново ще я видим като популярна личност в обществото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *