СВЕТСКИ

Даяна от „Фермата“ обясни за случилото се между нея и Данчо

Актрисата Даяна Ханджиева е несъмнено най-обсъжданият участник във „Фермата“ за тази година.

Красивата брюнетка показа доста екстравагантно поведение в рамките на формата. Тя първо влезе в сериозен флирт със сгодения Йордан, а след това се озова и в прегръдките на пилота Петър. Заради свалките си с Даяна, Данчо дори бе напуснат от своята годеница Камелия, която остана потресена от това, което вижда на екрана.

Днес Даяна Ханджиева участва в предаването „Тази събота и неделя“ и заяви, че „Фермата“ ѝ е донесла емоции, които ще помни до края на живота си.

„Все още съм усмихната. Преживях нещо уникално и този спомен никой не може да ми го вземе. Във „Фермата“ успях да забравя проблемите си. Съсредоточих се в настоящето и в това да бъда там, да изключа външния свят изцяло. Наистина да забравя всички неща, които са ме наранявали. И да живея за мига!“, коментира актрисата.

Относно сложните си отношения с фокусника Данчо, Даяна призна, че никога не е била влюбена в него, въпреки топлите им отношения.

„Няма как да се обясни. Човек трябва да изпита такава силна духовна връзка. Вътре нещата са по-различни – намираш се в стресова среда, извън зоната си на комфорт, заобиколен си от камери. Имаш голяма нужда от близък човек. С Йордан имахме нужда един от друг. Бяхме си като успокоително и затова не влязохме в конфликти с другите. Бяхме като едно цяло и си сваляхме напрежението. Усещах по-специалното му внимание, но не се влюбих в него и това той го знае“.

Тя посочи, че напълно разбира Камелия, годеницата на Данчо, в създалата се ситуация.

„Тя се опитва да си го върне. Нормално е, всяка жена би го направила… В Йордан виждах човека, който ме успокоява. Но няма как да го използвам, защото не той ми печели дуелите и имунитетите. Просто се подкрепяхме“.

Е, какво да се прави – големи истории раждат тези риалити формати!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *