СВЕТСКИ

„За теб“ – песента, която Дара Екимова посвети на покойния Дими (ВИДЕО)

Понякога се случва така – животът ни разделя от най-близките ни хора, дори и когато сме на твърде крехка възраст. Дара Екимова е все още малко момиче, когато нейният баща Дими, вокалист на група „Сленг“, умира в катастрофа с мотоциклет. Болката е непоносима, а животът на едно дете е белязан завинаги от това събитие.

Днес, години по-късно, Дара Екимова е вече голяма. И пее – също като своя баща.

Новата песен на Дара се казва „За теб“ и е посветена именно на Дими. В нея тя казва всичко, което иска да каже на своя татко, който вече не е между живите. И можем да ви уверим, че резултатът от това е наистина фантастичен.

Вижте песента и видеото към нея:

Днес Дара Екимова беше гост в Нова телевизия, като тя сподели какво означава да напише и изпълни тази песен.

„Текстът на „За теб“ е мой. Чувствах се болезнено, защото всяка дума докосваше сърцето ми. Докато гледах кадрите от детството ми, сърцето ми се изпълни с носталгия. Аз съм обичана дъщеря. Нямаше как да не посветя песен на баща ми. Думите се лееха, докато писах този текст“, сподели Дара Екимова.

„Това не е песен, която съм пуснала, за да стане хит. Така показвам гордостта си, че съм дъщеря на Дими от „Сленг“. Той не е човек, който си седеше вкъщи и със сигурност щеше да помага на хората. Баща ми имаше добро сърце. За първи път сега бъда актриса в сериала „Аз съм Изи“. Видях друга страна от себе си и за мен беше предизвикателство да бъда Криста“, каза още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *