СВЕТСКИ

Шеф Ангелов се жени! Ето коя е дамата на сърцето му (СНИМКА)

Шеф Виктор Ангелов е на прага да направи една от най-важните стъпки в живота си! Самият той потвърди, че съвсем скоро би трябвало да се ожени за дългогодишната си приятелка Наталия. Двамата са заедно вече повече от десет години, но досега все още не са си сложили венчалните халки. Както обаче се казва, всичко с времето си!

В едно от последните си интервюта известният кулинар споделя, че половинката му дори е започнала да се сърди, че той все още не я е направил булка. „Планираме го. От 10 години имаме желание, но още не сме решили как да стане“, разкрива водещият на Hell’s Kitchen.

И преди шеф Ангелов е споделял, че Наталия е неговата ученическа любов и той винаги е мечтаел да прекара живота си с нея. Познават се още от тийнейджъри, когато живеят близо един до друг в столичния квартал „Люлин“.

Съветът на „Хубава Жена“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.

Като по-млад обаче Виктор Ангелов не успява да спечели Наталия. Напротив, тя решава да се обвърже с друг мъж и дори ражда две деца от него. След това обаче тя се развежда с предишния си мъж, а шеф Ангелов използва възможността, за да ѝ признае чувствата си и да я направи своя избраница. Сега двамата се радват на дъщеря, която носи красивото име Натали. Междувременно готвачът не разделя децата на Наталия на „свои“ и „нейни“, като се грижи пълноценно и за децата на приятелката си от предишния ѝ брак. Той дори ги нарича свои син и дъщеря, което е най-голямото признание, което той би могъл да направи в случая.

Виктор Ангелов жена
Шеф Виктор Ангелов с приятелката си Наталия

За момента обаче нито едно от децата на Виктор Ангелов не е тръгнало по пътя му в кулинарията, но едно е сигурно – ако решат да станат готвачи, те ще могат да се учат от един от най-добрите в занаята у нас. А ще могат и да наследят ресторантите му, което със сигурност ще е голям плюс за тях в развитието им в бизнеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *