СВОБОДНО ВРЕМЕ

Най-добрите български YouTube канали

Въпреки популярността на интернет и множеството социални медии и сайтове, много хора все още не са наясно, кои са популярните български Youtube канали. Днес ще се спрем на тях.

Кои са най-добрите канали в Youtube на български:

Сега сме избрали няколко от най-интересни български YouTube канали. Тук е и каналът Комеди Клуб София.

В него има подкаст, стендъп комедия и всякакви луди спортове. Всеки, който желае може да го открие ТУК.

В него може да видите и много стендъп и супер комедия и всякакви комедийни клипове.

Огромен интерес представлява и каналът на Цветослав Цонев, известен като Цуро. Той е един от най-забавните канали на български език. Съдържа кратки комедийни видеа, представени в YouTube. Него можете да следите ТУК.

Друг интересен български влогъри и ютубър е каналът на Venom The Doctor. Той е един от най-популярните геймърски канали за България. В него може да се сблъскате и с много нецензурирани речи. Следете го ТУК.

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните ютубъри, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Кристиян Танев – Чарли е един от най-бруталните ютубъру. С него може да се забавлявате ТУК.

И, разбира се не е за изпускане каналът на Емил Конрад. Той е най-големият влогър в България. Каналът му е подходящ за лица под 16 години. Той се намира на този адрес.

Друг български канал е този на Боряна. Тя също е една от най-известните бюти влогърки за България. Нейният адрес можете да намерите ТУК.

И колкото и да съставяхме списък, оказа се, че най-добрите ютюбъри и влогъри в България не са необятни. Списъкът ни завършва с канала на Павел Колев и Ицака, сериала ”Не така, брат” и “Типично”.

Това са някои от най-добрите YouTube канали в България. Има множество добри ютубъри, които могат да предизвикат вашия интерес и да завладеят вниманието ви. Може да се каже, че този бизнес вече е наистина напреднал у нас, а родните канали стават все по-качествени. Това може единствено да ни радва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *