СВЕТСКИ

Бременната Ивет Лалова – по-красива от всякога (СНИМКА)

Една от най-добрите лекоатлетки Ивет Лалова очаква раждането на първото си дете. Спринтьорката е в напреднала бременност, като трябва да признаем, че изглежда по-красива от всякога. През декември тя за първи път обяви, че чака рожба от съпруга си – италианеца Симоне Колие.

Наскоро тя също така обяви, че бебето ще бъде момченце. Тя го стори с трогателно видео в социалните мрежи, в което разкри пола на първородната си рожба. Тогава на кадрите видяхме торта, на която бе изписан месецът, в който ще се роди бебето – април 2024 година.

Както винаги, като бъдеща майка Ивет Лалова силно се вълнува от предстоящото паметно събитие в нейния личен живот. Тези дни тя публикува страхотна снимка в Instagram, където позира с вече доста наедрелия си корем. И трябва да кажем, че действително е прекрасна!

Към снимката Лалова написа: „Тази част от живота ми се нарича РАСТЕЖ. Като спортист си мислех, че познавам женското тяло отвътре“, пише тя. „Но нищо не можеше да ме подготви за вдъхващото страхопочитание пътуване на бременността. Да видя как тялото ми се трансформира по начини, които никога не съм си представяла, беше едновременно смиряващо и невероятно красиво“.

Разбира се, нейните фенове я поздравиха за пореден път и ѝ пожелаха да има успешно раждане.

Като истински спортист, Ивет се старае да остане активна по време на бременността си. Тя все още тренира, макар и по-леко, съобразено със състоянието ѝ. За тренировките по време на бременността лекоатлетката споделя: „Така се чувствам здрава и се чувствам себе си“.

Ето и красивата снимка на Ивет Лалова, която тя публикува в социалните мрежи:

Ивет Лалова
Прелестната Ивет Лалова очаква раждането на първото си дете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *