СВЕТСКИ

Нещо неочаквано се случи с Андреа Банда Банда

Андреа Банда е скъсала окончателно с предаването „На кафе” по Нова телевизия, така че зрителите изобщо да не я чакат. Лъчезарната инфлуенсърка няма да се завърне в екипа на водещата Гала, от който влизаше и излизаше на периоди ту заради смяна на концепцията на рубриката си, ту заради емоционални и физически неразположения, причинени от бърнаут, припомня Secret.bg.

„Беше малко като скъсване по-скоро. Не е да кажем, че аз тотално да съм ударила брадвата в тези отношения”, сподели Андреа Банда преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. Ценно й било, както и голямо удоволствие, да прекара толкова време с жената в България с най-много жив ефир, а именно Гала. Въпреки това Андреа Банда отчете честата промяна на ролята си в предаването „На кафе”.

Тя водеше кино рубрика, която после бе прехвърлена на Стаси Кара. Андреа все продължаваше да коментира филми и звезди, като даже с колежката й ходеха на кино фестивала в Кан. Зрителите на предаването помнят чаровната брюнетка и като участник в панела с коментаторите, но някак все бе встрани и като че ли трудно се преборваше да вземе думата. По едно време Андреа Банда споделяше любопитни новини и по-специално с популярни инфлуенсъри. Това лутане в предаването „На кафе”, което Андреа съчетаваше с рекламирането на всякакви продукти в социалните мрежи, в един момент се утежни от бърнаута, който я връхлетя и я изкара от обичайния й ритъм.

Безсънието й, от което страдаше открай време, се влоши още повече и Андреа Банда стигна до там, че да спи по 2-3 часа на денонощие с месеци наред. Бореше се още с депресия и тревожност. В крайна сметка Андреа вече не се чувстваше добре не само емоционално, но и физически.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *