СВЕТСКИ

С този режим Аня Пенчева свали 8 кг. за новата си роля

Аня Пенчева продължава да бъде една от големите красавици на българския театър и кино. За последната си роля тя успява да свали 8 килограма от теглото си, влизайки в перфектна форма. С това Аня ни доказа, че една жена винаги може да изглежда добре, независимо от годините, стига истински да го пожелае.

Аня ще гледаме във втория сезон на хитовия сериал „Съни бийч“, който вече е сред любимите на зрителите.

Как се стига до отслабването на Аня Пенчева?

Пред медиите Пенчева споделя, че основен „виновник“ за отслабването ѝ е нейният съпруг Ангел Караньотов. Той е успял да ѝ изгради специален режим на хранене, според който тя трябва да приема не повече от 700 калории на ден. Най-често тя залагала на комбинацията от риба и свежа салата. Тя е отказала и захарта, намирайки ѝ подходящ заместител.

Аня споделя: „Замених захарта с мед и стевия. Освен това имах динамични разходки на Витоша по три пъти в седмицата и ако много ми се яде нещо сладко, си позволявах само по един банан“.

Съветът на Hubavajena.bg: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените хранителни добавки на лидера в сферата Vital Concept.

Тя добавя: „Не се страхувам от остаряването, но в никакъв случай не искам да остарявам кичозно и некрасиво. Да, няма нищо по-хубаво от това да си млад, красив и пълен с енергия. Но няма и нищо страшно в това да си зрял, да носиш годините си с достойнство. Младостта продължава много по-дълго, отколкото младите си мислят. Ако не се чувстваш излишен, ако си в хармония със себе си, всичко е наред. Човек не бива да се вкопчва толкова във външността си“.

Самата Аня споделя, че през годините рядко е прибягвала до диети, тъй като обикновено не пълнее бързо. Сега обаче е трябвало да влече в по-добра форма за новата си роля в телевизията.

„Съни бийч“ – едно ново предизвикателство за Аня

В момента Аня Пенчева е вече на 63 години, а в Слънчев бряг продължават снимките на новия сезон на „Съни бийч“. Актрисата ще влезе в ролята на лековатата Розалия, а за ролята си споделя: „Никога не съм играла лековати жени и благодаря, че в наситената ми творческа кариера получих този шанс“.

В сериала Пенчева ще бъде екранна майка на секссимвола Иво Аръков, за когото тя казва: „Той е невероятен. Както в живота, така и на екрана случих на деца. Да вляза в „Съни бийч“ е истинско удоволствие. Живеем в кошмарно време на страх и стрес и човек има нужда да се усмихне на нещо цветно и ведро. Освен това никога не съм бягала от работа“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *