СВОБОДНО ВРЕМЕ

5 съвременни коледни филми за цялото семейство

Коледата на Пепеляшка / A Cinderella Christmas (2016)

Анджи работи усилено, за да стартира бизнеса на чичо си за организиране на събития, докато братовчедка й Кандис обира лаврите. Когато Анджи си взема почивен ден, за да се забавлява на Коледен бал, маската и роклята й се открояват и тя бързо хваща окото на Никълъс, богат местен ерген. Но Анджи трябва да си тръгне, преди да разкрие самоличността си, оставяйки Никълъс да търси мистериозната непозната в този модерен прочит на класическата приказка за „Пепеляшка“.

Вълшебна Коледа / Romance at Reindeer Lodge (2017)

Група възрастни от различни части на страната се заемат да участват в празнични събития. Двама от тези хора са Моли и Джаред. При пристигането си те откриват, че това е „коледно ранчо“. Без да имат избор, защото няма полети преди Коледа, на тях им се налага да останат в ранчото. Коледните дейности в крайна сметка разтопяват сърцата на всички и преплитат пътищата на Моли и Джаред в една истинска коледна любовна история.

Палави мамчета по Коледа / A Bad Moms Christmas (2017)

Едно коледно продължение на филма  „Палави мамчета“. Ейми е в щастлива връзка с Джеси и очаква с нетърпение да има обикновена семейна Коледа. Плановете й са развалени, когато критичната й майка Рут й пише съобщение, за да каже, че идва за Коледа. Междувременно Кики все още е претоварена с четирите си деца, но сега нейният съпруг Кент е много по-грижовен. Кики е изненадана, когато майка й Санди се появява три дни по-рано от очакваното и планира да прекара следващите три седмици у тях. Когато Карла се прибира вкъщи, майка й Изис пристига, като й съобщава, че възнамерява да прекарва известно време с нея, за пръв път от години. Ейми, Кики и Карла отиват в мола, където изразяват как наистина се чувстват по време на празниците. Но докато си съчувстват за натиска на празниците, те правят пакт, за „да върнат Коледа обратно“. И от тук следват палавите коледни приключение на мамчетата.

Филмът има и втора част, която горещо препоръчваме.

Лошият Дядо Коледа 2 / Bad Santa 2 (2016)

B Ваd Ѕаntа 2 пpoдължaвa чepнaтa ĸoмeдия oт Ваd Ѕаntа (2003) в ĸoятo Уили e eдин нeдoвoлeн Дядo Кoлeдa. Уили игpae пpoфecиoнaлeн ĸpaдeц нa cтoĸи в мaгaзинитe. Той oбличa ĸocтюм в бялo и чepвeнo, c ĸoйтo имa вид нa  щедрия Дядо Коледа. Уили е пияница и цапнат в устата секс-маниак, който пуши цигара след цигара и в края на всяка година си избира различен магазин, за да се прави на Дядо Коледа, докато крои поредния план за измама заедно с партньора си – джуджето Маркъс. Предстоят нови приключения за двамата, а забавлението е гарантирано. Подгрят от евтино уиски, алчност и омраза, Уили отново се събира със злобното си приятелче Маркъс, за да „изработят“ едно благотворително коледно парти в Чикаго.

Да се омъжиш по Коледа / Marrying Father Christmas (2018)

Когато Миранда Честър тръгва да открие информация за биологичния си баща преди Коледните празници, тя никога не си представя, че разследването й ще да я доведе както до семейството, за което винаги бе жадувала, така и до Иън Макендрик. След романтичната си ангажираност миналата Коледа, Миранда се подготвя да се ожени за Иън тази Коледа, заобиколена от семейството и новото си семейство, Уиткомбс. В последната част от трилогията за Дядо Коледа, Миранда и Иън най-сетне търсят начин да се обвържат трайно, но все повече усложнения са винаги на хоризонта, които обаче ги излагат на опасност.

Автор: Николая Станкова

One thought on “5 съвременни коледни филми за цялото семейство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *