СВЕТСКИ

Кого гушка Андреа, когато Кубрат го няма? (СНИМКА)

Поп-фолк звездата Андреа е жената до един от най-силните мъже в България – Кубрат Пулев. Двамата са заедно от вече повече от десет години. По всичко личи, че любовта им е истинска.

В момента Кубрат се намира в центъра на огромен скандал. Всичко тръгна от мача му с румънеца Богдан Дину в Калифорния. След него той даде интервю пред репортерката Джени Суши, която целуна по устата. Стигна се до огромен скандал, а Суши си нае адвокат, с когото да съди Кобрата.

Запознати твърдят, че макар публично да защити Кубрат, Андреа е останала ядосана от постъпката му. Тя разбира, че любимият ѝ просто се е пошегувал, но все пак никоя жена не иска да вижда мъжа си да целува други, нали така?

Мнозина пък се чудят, дали двамата изобщо са заедно. Говори се, че Кубрат и Андреа са се разделили преди мача на Кобрата с Богдан Дину в САЩ. Съмнително е, че напоследък двамата не пускат общи свои снимки в интернет. Именно поради това, феновете им вече се чудят, дали всичко наред.

Тези дни Андреа пусна нова снимка в социалните мрежи, където отново е сама. Е, не съвсем сама, но в компанията на своето любимо куче. Певицата се усмихва на снимката, но усмивката ѝ изглежда някак изкуствена.

Андреа
Една от последните снимки на Андреа в социалните мрежи

Би било жалко, ако двамата са се разделили след толкова години на силна любов. Но както знаем, в живота понякога се случва така.

Остава да изчакаме и да видим, дали слуховете за раздяла са верни. Поне на този етап, все още не можем да ви предоставим ясна информация по въпроса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *