КРАСИВА

Задължителни елементи в есенно-зимния гардероб на всяка дама

През по-студените месеци от годината повече се замисляме какво да облечем, за да ни е топло, а не толкова как да бъдем привлекателни.

Но това не пречи да съчетаем и двете неща. Има елементи от гардероба на жената, с които както може да се стоплим в студените дни, така и да изглеждаме елегантни и модерни. Ето кои според нас са тези „задължителни“ елементи в гардероба на всяка дама.

Поло блуза. Това е дреха, която е изключително комбинативна. Независимо от цвета, поло блузите подхождат както на пола, така и на панталон, и на дънки. Освен че топлят, стоят много добре и това ги превръща в един незаменим, бихме казали, приятел на жената в студените месеци.

Тъмни дънки. Естествено, този елемент може да присъства и в другите сезони, но за студените е просто задължителен. Дънките с кръпки, по-светли модели, леко накъсани и т.н. са много атрактивни и също може да се съчетават добре, но оставате ги за по-топлите месеци. Заложете на едни изчистени тъмни дънки и ви уверяваме, че няма да сбъркате.

Палто. Независимо от кройка, цвят, модел, материя и дебелина, палтото си остава вечния елемент от есенно-зимния гардероб. Бихме нарекли палтото, освен връхна дреха, и аксесоар. Тъмни дънки, поло блуза, боти само сменяте коженото яке с палто и воала, придобивате една нова по-елегантна визия.

Обемен шал. Не знаем дали има жена, която да не обича да се завива с нещо, просто да се чувства „загърната“. Ето затова ние ви предлагаме към гардероба си да добавите един голям шал, малко тип „одеяло“. Дали ще го сложите като шал, или ще го наметнете като пончо, този аксесоар може много бързо да влезе в употреба през по-студените дни.

Черно кожено яке. Малко по-горе споменахме за този елемент. Коженото яке е винаги на мода. Създава един по-бунтарски вид, но зависи с какво е съчетано. Не се страхувайте да експерементирате с какво да комбинирате коженото си яке, защото почти няма нещо, с което то да не си подхожда.

Обувките. Тук имаме няколко предложения за дамския гардероб. Ботите. Това са универсалните обувки за есента. Зависимо от предпочитанията за цвят, материя, модел, ботите присъстват в гардероба на почти всяка жена. Те се съчетават лесно както с пола, така и с панталон, затова може би са предпочитани обувки от повечето жени. Но ние имаме и още едно предложение за вас, дами – чизми. Този тип обувки навлязоха на пазара преди няколко години и май не смятат да го напускат. Дали ще са равна подметка, с ток, от велур или кожа, чизмите винаги променят стила на жената. С тях може много лесно да преминем от ежедневна към вечерна визия.

И така, мили дами, дадохме ви няколко съвета за това какво да задържите или какво да добавите към гардероба си за по-студените месеци. Но всяка жена изглежда добре, щом се чувства добре, затова не забравйте да се об(л)ичате.

Автор: Николая Станкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *