СВЕТСКИ

Вижте Емо Чолаков с дълга къдрава коса (СНИМКА)

Някогашният синоптик и настоящ ТВ водещ Емил Чолаков е известен със своята прическа „нула номер“, но можете ли да повярвате, че някой той е бил с дълга и къдрава коса?

Това поне личи от стара негова снимка, направена в по-младите му години.

Благодарение на страхотното си чувство за хумор, Емо Чолаков доби известност с култовите си прогнози за времето в bTV. Изведнъж обаче той напусна телевизията, а скоро след това се озова в конкурентната „Нова телевизия“. Днес Чолаков води риалити предаване за двойки, носещо името „Един за друг“. А ето как забавният синоптик е изглеждал преди години, когато е впечатлявал момичетата с дълга къдрава коса:

Емил Чолаков
Преди години: Емо Чолаков с дълга и къдрава коса

В началото на годината Емил Чолаков преживя жестока лична трагедия. ТВ водещият загуби своята съпруга Кръстимира, която бе диагностицирана с рак.

Емо бе 20 години заедно с нея, като двамата имат и две дъщери – Ема и Дара. Кръстимира страдаше от рак на гърдата, но въпреки усилията на докторите, тя така и не успя да пребори тежката болест. Тя бе изпратена в гр. Гоце Делчев, откъдето са заедно с Емо Чолаков и където всъщност се запознават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *