СВЕТСКИ

Никога не сте виждали така Виктория от „Игри на волята“ (СНИМКИ)

Волейболистката Виктория Григорова определено е един от участниците в „Игри на волята“, които най-силно се коментират от зрителите. Мнозина от тях я определят за майстор на манипулациите, леко злобна и осезаемо нахална.

Дали това е просто образ в шоуто или Виктория е такава и в реалния живот? За съжаление, не я познаваме лично и не можем да дадем мнение. Със сигурност обаче тя не е от участниците, които са безлични и не можем да кажем нищо за тях.

На Вики обаче не ѝ личи да се впечатлява особено много от хейтърските коментари. Напротив, спортът я е възпитал да е силна личност и това си личи.

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

В своя Инстаграм Виктория често комуникира с новите фенове, които натрупа покрай „Игри на волята“. Волейболистката често отговаря на техните въпроси, свързани с предаването, но и не само.

Един от феновете на Виктория ѝ поиска снимка от абитуриентския ѝ бал, а спортистката изненадващо изпълни желанието му:

Виктория Григорова
Вики от „Игри на волята“ като абитуриент

Е, няма как да не признаем, че снимката ни изненада приятно. Видно е, че при завършването си Виктория е била в не по-малко добра форма, което е напълно нормално – тя е започнала да тренира активно волейбол още в ранните си тийнейджърски години. Роклята ѝ също е доста интересна и със сигурност се е харесала на момчетата от випуска.

А има ли нещо повече между Виктория и Цецо от „Игри на волята“? Самата тя отрече клюките, че двамата са станали гаджета покрай предаването. Е, остава да видим дали наистина е така. Както се казва, където има пушек, има и огън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *