СВЕТСКИ

Валерия и Евгени – влюбени и щастливи (СНИМКИ)

„Ергенът“ Евгени Генчев и избраницата му от шоуто Валерия явно наистина са заедно и влюбени, а това не е просто фалш след предаването. Това поне личи от факта, че те продължават да се появяват заедно, включително и на рождения ден на Валерия.

Моделката отпразнува своя 25-и рожден ден в пъстра компания, а плътно до нея бе и пианистът. От снимките прави впечатление, че на партито присъстваха и други две от жените, които се бориха за сърцето на Евгени – Айлин и Джия. Прави впечатление, че Валерия е запазила приятелството си с тях, въпреки че успя да ги победи в предаването и бе избрана като №1 от Евгени.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Рожденият ден на Валерия се проведе в едно от луксозните заведения на София, а от кадрите се вижда, че настроението определено е било високо. Снимките получихме благодарение на сторитата, които участниците в партито пуснаха в профилите си в социалната мрежа Инстаграм.
Остава да видим дали скоро Евгени и Валерия няма да сключат брак. Упорито се говори, че двамата ще се оженят на сватба край морето, като в момента върви организацията по празненството.

Валерия и Евгени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *