СВЕТСКИ

Дъщерята на президента Петър Стоянов мина под венчило

Времето лети наистина бързо, като това е факт, който осъзнаваме буквално всеки ден. Осъзнава го и президентът Петър Стоянов, чиято дъщеря Теофана, наричана просто Фани, вече е на 33 години и е омъжена.

Само преди броени дни Фани е минала под венчило, съобщава „Ретро“. Сватбата се е състояла в швейцарския град Женева, където брюнетката живее от доста време насам. Разбира се, президентът Стоянов е присъствал на сватбата и вероятно дори си е поплакал малко. Като цяло обаче тържеството е преминало в по-тесен кръг, като церемонията се е състояла в един от хубавите женевски хотели. Както подобава за президентска щерка.

Съпругът на Фани не е българин. Той е родом от Мароко, но също от дълго време живее в Женева. Казва се Марван, като е израснал в една от перлите на Мароко – Казабланка. Завършил е престижния Женевски университет. Има магистърска степен по фармация, като освен това има и магистратура по маркетинг и мениджмънт. Основател е на голяма компания, работеща в сферата на медицината. Занимава се с консултации и диагностика, работейки в тясно сътрудничество с болници, клиники и фармацевтични фирми.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Фани Стоянова
Фани, дъщерята на Петър Стоянов, вече е омъжена жена

Благодарение на успешния си бизнес, Марван най-вероятно вече е милионер, което гарантира още по-сладък живот за Теофана на швейцарска почва, където най-вероятно двамата ще продължат да живеят.

Не знаем откога датира връзката на Теофана с преуспелия мароканец. Откакто емигрира извън България, Фани се старае да не се появява в светските хроники. Тя рядко публикува информация за себе си и в социалните мрежи, тъй като не си пада по тази публичност. Интересното е, че за сватбения си ден тя е избрала не типичната булчинска рокля, а стилен бял гащеризон, който е съчетала със сандали с висок ток. Може да се каже, че тя е наследила изискания вкус на майка си Антонина, която и до днес мнозина определят за най-стилната първа дама на България. Букетът от рози обаче неизменно е стоял в ръцете ѝ – това е бил нейният красив булчински аксесоар.

След като сключи брака си, Фани добави тире към фамилията си. Името ѝ вече е Теофана Стоянова-Сенхаджи. В професионален план нещата също се получават добре за нея. Тя вече е мениджър в голяма компания за управление на фондове. Иначе е завършила право, подобно на родителите си.

Не пропускайте да ни последвате във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *