Соня Васи бясна на братя Аргирови: Лицемери! Приключвам с тях!

Соня Васи, първата българка, снимала се за американския Playboy, е бясна на бившите си гаджета братя Аргирови. Това разкрива самата тя, а причината е автобиографията на естрадните певци. Там братята ѝ отделят цели 8 страници съдържание, макар и да обещават, че няма да пишат за нея. Според Васи, някои от нещата за нея са и откровени лъжи, което също не ѝ е направило никак добро впечатление.

Наскоро братя Аргирови издадоха своята автобиография, където отделят немалко място на отношенията си със Соня Васи. Не е тайна, че в миналото тя е спала и с двамата, като първо е била гадже на Благовест, а след това и на Светослав.

След като видяла какво пише за нея в книгата, Васи изригнала: „Приключвам с тези хора! Никога повече няма да спомена техните имена! Тотални лицемери!“

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Тя добавя: „Първите им думи са, че съм им била домашна прислужница! Нищо от това, което разказват за моя живот, не е вярно. Използвали са дори името на баща ми, който е покойник, с измислени истории. Пишат за мъже, с които уж съм била спала, а те нито са ми били в леглото, нито знаят дали това е вярно“.

Тя е обидена и от написаното в книгата, че не е постигнала успех по време на престоя си в САЩ, който продължава и днес.

Соня Васи Братя Аргирови

Тук Соня Васи напомня: „Добре, аз питам, ако не бях успяла, щяхте ли да отделите 8 страници във вашата книга, за да пишете за мен. Окей, те си мислят, че аз не съм успяла. Но аз съм първата българка, снимала се в „Плейбой“, първата българка, дала интервю на Лари Кинг, а и още много други неща мога да кажа. Като съм си идвала с групата ми в България, съм правила концерти и съм събирала 5000 души публика. И не съм канила братя Аргирови“.

Самите братя Аргирови си спомнят как един ден Соня Васи дошла в дома им, молейки ги да я приберат при тях. “ „Доведе я Жоро Захариев, Бог да го прости, тогава беше директор продукция в БНТ. Познавахме я от „Мелодия на годината“, представиха ни я Иван Лечев и Владо от „Сигнал“. Та една вечер, направо полунощ, пристигна с един куфар заедно с Жоро и каза: „Само да съм около вас! Ще чистя, ще готвя, ще пера…” Е, това не го правеше”.

Още преди почти десетилетие Соня Васи признава, че е спала и с двамата братя. Влюбила се в тях, когато била на само 12 години. На 14 вече се появила на прага на дома им. Не можела да определи дали си пада повече по Благовест или Светослав, тъй като не е можела да ги различава.

Когато братята ходили на концерти, оставяли ѝ малко пари, колкото да не умре от глад. Когато парите свършили, за Соня се грижила съседката, която помагала в критични ситуации. Когато станала на 18, Соня най-сетне се изнесла от квартирата на Аргирови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *