Красота

Д-р Снежана Атанасова пусна собствен образователен канал в YouTube

От няколко години специалистът по естетична дерматология Д-р Снежана Атанасова споделя ценна информация от практиката си в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук, като същевременно и отговаря дистанционно на запитвания на пациенти. След дълга подготовка дойде и моментът, в който тя и екипът ѝ създадоха свой канал в популярната мрежа за видеосподеляне YouTube. 

По този начин д-р Снежана Атанасова ще продължи да общува с пациентите си в още една социална мрежа и ще споделя добрите практики за повишаване на здравната култура в областта на естетичната и клинична дерматология чрез интересни и полезни видеоклипове, които по достъпен и интересен начин да засегнат и разгърнат актуални теми, целящи да образоват пациентите, както и да улеснят търсенето им на специалист.

Прочетете още: Д-р Снежана Атанасова: Никога не правя процедура, само защото е модерна

Каналът стартира с 12 видеоклипа, като целта е всяка сряда да излиза ново видео, което да достига мигновено до последователите, които следят новостите от практиката на д-р Снежана Атанасова и клиника „ATA DERMA“.

Д-р Снежана Атанасова, собственик на клиника „ATA DERMA“  е дерматолог с повече от 10 години практика в България. Притежава две висши медицински образования – завършва медицина в Русия, а след това се дипломира и в Еберхард – Карл Университет Тюбинген, Германия. Специализира дерматовенерология в Русия и България. Д-р Атанасова е председател на Асоциацията на естетичните дерматолози в България (АЕДБ).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *