Слава Севрюкова и нейните предсказания

Слава Севрюкова – една известна българска пророчица. Но коя е тя?

Kаква е значимостта на пророчествата, изричани някога за съвременния човек, който живее в съвсем различен свят и е зает с други притеснения? И като цяло, какво е пророчество – предсказване на бъдещето, набор от неясни образи или инструкции, дадени на хората от Бога?

Защо е необходимо предсказването? 

Хората винаги са искали да узнаят бъдещето: от стари времена те са се обръщали към гадатели и врачки, а днес – към екстрасенси и футуролози. В този смисъл нищо не се е променило още от библейските времена: В Библията например се разказва как едно младо момче на име Саул, изгубило магаретата на своя баща и решило да попита ясновидеца Самуил за помощ къде по-точно да ги намери. Но Самуил се оказал не просто гледач, а истински пророк – Господ му разкрил, че именно това незабележимо момче ще бъде първият цар на Израел. И така Саул, търсейки магарета, намерил царския трон. Това е може би основната разлика между пророчеството и гадаенето. Обръщайки се към гадател, човек чака отговор на много специфичен ежедневен въпрос – къде са магаретата, за кого да се ожени, какви акции да купи. А самото пророчество нахлува в човешкия живот, разкривайки пред хората Божията воля за тях и света около тях. 

Прочетете още: БЪЛГАРСКИ АСТРОЛОГ ПРЕДСКАЗАЛ COVID-19 ПРЕЗ 2016 Г.

По света, както и в България, има много гадатели. Някои хора вярват на гадателите, а други ги отричат. Феноменът Слава Севрюкова не е толкова известна сред българското население. Но способностите ѝ често се сравняват с тези на известната Ванга. Тя е предрекла редица световни събития, което наистина ни разкрива изключително рядката дарба, с която е надарена.  От ранна детска възраст е убедена и силно вярва в своите ясновидски способности. Като това не е нещо нетипично за нейното семейство – бабата и майката на Слава също са смятали себе си за лечителки и ясновидки. Детството и животът на Слава не са никак леки. На крехката възраст от 16 години тя вече се грижи за ранените в лазарета, който се намира съвсем близо до дома ѝ. Именно там тя среща и бъдещият си съпруг.

Пророчествата на Слава Севрюкова

Слава Севрюкова е направила много предсказания, повечето от които се оказват верни. Едно от най-силните и страшни предсказания на ясновидката касае опит за отцепването на части от Североизточна и Югоизточна България по мирен път в началото на XXI. век. Пророчицата не е била категорична кога точно ще се случат въпросните събития, но е била сигурна и уверена при предсказването им.

Тя е успявала да разкаже с невероятна точност за миналото на човека, който дойде при нея, да даде неговото име и фамилия, да диагностицира болестта му и да даде информация за изчезнали роднини и близки. Винаги обаче е говорела пестеливо и неохотно за бъдещето. Споделяла е, че никой не може да избегне нещастията, които предвижда. Следователно няма полза човек да знае за тях предварително.

Освен с пророкуване, Слава се е занимавала и с билкарство, помагайки на изключително голям брой хора да намерят лек за болката си. Слава Севрюкова е човек с лична мисия. Ясновидството често се нарича „дар на боговете“. Тази способност е вродена и наследствена и изключително рядка.

Прочетете още: Село Златолист – там, където е магията на Преподобна Стойна

Вярата в чудото, желанието за бърз резултат, магическото отношение към света, любопитството, желанието да изградиш живота си, разчитайки не на случайността, а на личната отговорност е подтиквала и все още подтиква хора от цял свят да разчитат и да се вслушват в пророкувания от различен вид. Но хората с подобни дарби са изключителна рядкост. Благодарение на своите способности, Слава е спечелила доверието на хората, които и до ден днешен повтарят предсказанията ѝ и се вслушват в думите ѝ. Със сигурност има висши сили и граница, отвъд която не можем да повлияем, но допирът до хора като Слава ни кара да мислим обратното.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *