АСТРО

Седмичен хороскоп 10.08 – 16.08 (Овен – Дева)

Овен

Идва вашето време. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

Телец

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В крайна сметка ще постигате целите си.

Близнаци

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В личен план Ви предстоят интересни събития. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Рак

В петък ще настъпи нов период за август – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В личен план Ви предстоят интересни събития. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Лъв

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Дева

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Вие сте в добро здраве. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Източник: Znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *