АСТРО

Седмичен хороскоп 10.08 – 16.08 (Везни – Риби)

Везни

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Скорпион

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Стрелец

Не подценявайте интуицията си. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Имате много поводи за вълнения. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Козирог

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В семейството Ви може да има болен. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Водолей

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В крайна сметка ще постигате целите си.

Риби

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Източник: Znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *