АСТРО

Седмичен хороскоп 12-18 ноември (Овен-Дева)

Овен: 

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Щастливи числа: 10,0,31,7,33,8

Телец:

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Активно се заемате с реализирането на свой план. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Щастливи числа: 33,5,31,13,46,7

Близнаци:

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В здравословен план ще бъдете добре. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Не губете чувство за реалност.

Щастливи числа: 21,12,32,46,39,42

Седмичен хороскоп 12-18 ноември (Везни-Риби)

Рак:

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В здравословен план ще бъдете добре. В семейството Ви може да има болен. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Щастливи числа: 19,30,25,4,32,40

Лъв:

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. В здравословен план ще бъдете добре. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Щастливи числа: 38,31,2,3,21,41

Дева:

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 44,17,5,4,31,43

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *