ЗДРАВЕ

Режим на д-р Емилова за есенно отслабване – изчистете килцата и токсините

Нов режим на д-р Емилова – струва си да го обсъдим в тази статия.

Ето че летният сезон отмина, поради което е време да навлезем в есента и да помислим за детоксикация. И за отслабване, ако имаме нужда от това. А когато говорим за изчистване на излишните килограми, режимите на д-р Людмила Емилова са едни от най-добрите.

Д-р Емилова – добре познато име, когато говорим за отслабване и пречистване

Д-р Емилова е един от най-известните специалисти у нас. Нейната специалност са вътрешните болести, кардиологията и ревматологията. Най-прочута обаче е със своята клиника за лечебно гладуване, с което тя е помогнала на хиляди хора да нормализират здравето си и да се отърват от наднорменото тегло.

Известно е, че д-р Емилова е почерпила много знания от знаменитата лечителка Лидия Ковачева. Тя е нейното голямо вдъхновение и източник на тайни. Именно от нея д-р Емилова научава за т.нар. „лечебно гладуване“ и начините, по които то може да ни помогне. Най-често то се осъществява с консумацията на много плодове и мед.

Д-р Емилова
Разтоварителният режим на д-р Емилова изчиства организма ни

Златното правило на д-р Емилова

Д-р Емилова има едно златно правило, а именно – да се консумират единствено и само сезонни плодове и зеленчуци. Тя твърди, че есента е може би най-подходящият сезон за лечебното гладуване. Тогава има изобилие от различни плодове и зеленчуци, които са расли на слънце и са наситени с витамини, ензими, минерални соли, микроелементи и антиоксиданти. Те увеличават защитниците функции на организма ни, като същевременно укрепват имунитета. Те дават отражение дори на външния ни вид, подобрявайки начина, по който изглеждаме. Това се дължи най-вече на плодовете, които съдържат вещества, оказващи позитивно влияние на кожата, косата и ноктите. Плодовете и фрешовете са подходящи за редовна консумация през сезона, което се отразява добре на визията ни, казва д-р Емилова.

Тя казва: „Независимо дали ще е за период от 5, 10, 15 или 20 дни, това е чудесен начин да изчистим своя организъм от токсините. А това води и до сваляне на излишните килограми. Така се изчистваме от отровните и ненужни на организма ни вещества. Ставаме по-стройни, а със сигурност и по-здрави. По-хубаво от това няма.“

Някои плодове помагат повече от други

Има няколко определени плодове, които са жизнено важни в битката с подкожните мазнини, твърди лекарката. Това са крушите, ябълките и гроздето. В програмата на д-р Емилова за есенно отслабване се включва консумацията на 1 килограм пресни плодове на ден. Също така, пият се поне по четири билкови чая, които могат да се овкусят с мед. По-късно към тях се добавят фрешове от плодове и зеленчуци, както и зеленчуков бульон. Програмата не включва никаква друга храна. Самата д-р Емилова определя това като „разтоварителен режим“. Обикновено програмата продължава 15-20 дни, като задължително след това трябва да захраним организма си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *