СВЕТСКИ

Първата дама впечатли с безупречна визия в Париж (СНИМКИ)

Първата дама на България Деси Радева направи отлично впечатление с визията си във френската столица Париж. Деси придружаваше държавния глава Румен Радев, който бе на официално посещение в Града на любовта.

Радева бе избрала за събитието елегантна синя рокля, черни токчета и черна чантичка, с които представи една семпла, но елегантна и ефективна визия. Сигурно помните, че в началото на президенството на Румен Радев, Деси Радева бе често критикувана за стайлинга си. С времето обаче тя започна да коригира грешките си, превръщайки се в една елегантна и красива Първа дама. В Париж това бе отбелязано и от чуждите хроникьори, които похвалиха българката за външния ѝ вид.

Деси Радева
Румен Радев и Деси Радева в Париж

Красивата си синя рокля Деси „разходи“ на официалната вечеря за световните лидери в музея „Орсе“. Общи 72 държавни лидери присъстваха на събитието, домакин на което бе френският президент Емануел Макрон.

Любопитното е, че Деси Радева явно бе напипала тенденцията в момента, защото и други половинки на държавните глави бяха избрали именно синия цвят.

Румен Радев и Деси Радева в Париж

Самият Румен Радев също бе с отличен стайлинг във френската столица, пристигайки на вечерята в строг черен костюм със синя връзка, пасваща си с цвета на роклята на неговата съпруга. Както обикновено, двамата се появиха в „Орсе“, хванати за ръце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *