АСТРО

Пълен хороскоп за месец април

Овен

Април ще предостави на овните възможност да бъдат по-уверени и да покажат най-доброто от себе си. Слънцето ще бъде във вашия знак, тъй че можете да бъдете сигурни – звездите ще ви подкрепят в начинанията ви. През април ще се сблъскате със стар проблем, който трябва да решите. Бъдете обаче предупредени, че това ще изисква силна воля от ваша страна. Отделете внимание на здравето си, защото има опасност сериозна настинка да промени плановете ви.

Телец

Април е най-добрият момент да излезете от своя зимен сън и да започнете да действате с пълна пара. Очаква се през този месец да направите някои наистина приятни открития и промени. Съветваме ви обаче да проявите повече решителност в това, което ви очаква. Смело покажете своята индивидуалност. В средата на месеца внимавайте при общуването с непознати. Недейте по това време да започвате нови проекти и да водите бизнес разговори.

Близнаци

Много близначета ще се изправят пред сериозни промени в живота си, при това – във всички негови области. Меркурий ще има благоприятно влияние над вас, но след средата на месеца. Ще успеете да бъдете ефективни в работата си и ще имате добри финансови ползи от това. Очаквайте обаче вашето търпение да бъде подложено на изпитание. Възможно е да се появи напрежение в обкръжението ви. Специално ви предупреждаваме да бъдете внимателни по отношение на доверието към останалите.

жена

Рак

През този месец ще имате добра възможност да обмислите плановете си и да вземете твърдо решение за действията си. Съветваме ви да не се доверявате сляпо на приятелите си при взимане на решения. Най-добре е през този месец да бъдете възможно най-независими. Някои от вас ще трябва да прекратят начинанията си. Като цяло е добре да се настроите за почивка и добър релакс. Обърнете внимание на децата и възрастните си роднини.

Лъв

Няма да ви лъжем – този месец ще ви изправи пред доста изпитания. Важното е да не се поддавате на настроенията си, тъй като е възможно те да бъдат силно променливи. През месеца пред вас ще се отвори възможност за ново и добро сътрудничество, което може да се окаже дълготрайно. Вятърът на промяната ще нахлуе в живота ви и това е хубаво. Може би ще промените възгледите си относно много неща. Пазете се обаче от чувство на несигурност и раздразнение.

Дева

Твърде възможно е през този месец плановете ви да се променят и да не е това, което сте замислили. Април може да символизира промяната при вас, но както за добро, така и за лошо. Възможно е да се чувствате обременени от не един проблем и притеснение. Може би ще се наложи да направите преоценка на ситуацията при вас. Позволете да ви води умът, а не сетивата. Не е изключено да се изправите пред неочаквани разходи.

Везни

Време е за пролетно почистване, мили Везни! Но не в дома ви, а в живота ви като цяло. Междувременно позволете на вашата всеотдайност и внимание към детайлите да ви помогнат да бъдете по-успешни. В средата на месеца е възможно да имате разногласия с членове на семейството. От бизнес гледна точка, би могло да получите добра възможност да стартирате нов и дългосрочен проект.

момиче

Скорпион

Очаква ви динамичен и активен месец, скорпиончета! И приятни изненади. През април ще бъдете енергични и в добра форма. Пазете се обаче от падания и болки в гърлото. Колкото до настроението ви, то ще бъде променливо – от възходи до моменти на униние. Недейте да взимате прибързани решения, защото е възможно да съжалявате след това. Ако сте сами, възможно е да срещнете нов и специален човек в живота ви.

Стрелец

За много от вас работата ще отиде на втори план, като трябва да се приготвите за някои неочаквани от вас промени по отношение на приятелствата и романтичния ви живот. Може да срещнете с хора, които не сте виждали от дълго време. Този месец ще ви изправи пред някои трудности, които обаче сте длъжни да преодолеете. Бъдете мъдри във финансово отношение, защото е възможно разходите ви да прескочат моментните ви възможности в този аспект.

Козирог

Възможно е през април да бъдете нерешителни, като много Козирози ще имат съмнения относно правотата на действията си. При вас обаче ще има ентусиазъм, така че по-добре го използвайте. В определени аспекти ще има забавяне от ваша страна, като ви предстоят изпитания. Въпреки това, месецът ще бъде добър към вас, но само ако разпознате и използвате откритите пред вас възможности. Ако се окажете в ситуация на пожар в личния си живот, недейте да наливате масло в огъня.

фотография

Водолей

Месецът ще стартира трудно за вас, но вие сте наясно как да действате, за да овладеете ситуацията. Ще ви бъде от полза ако бъдете тактични в определени ситуации. Обмислете плановете си, преди да преминете към действие. Април може да ви предложи някои страхотни перспективи, които досега не сте имали.  Завистливи хора могат да се опитат да ви навредят, но не биха могли да успеят, ако не им позволите. Очаквайте топлота в личния си живот от страна на любимия човек.

Риби

Вашата интуиция ще бъде най-добрият ви приятел през този месец. Важно е обаче да запазите спокойствие, независимо от хаоса наоколо. Ще се чувствате готови за нови начинания, като ще имате и шанс да реализирате идеите си. Ще имате успех в дейностите си, но в определен момент ще потърсите спокойствие и уединение. Щастието ви ще бъде напълно във ваши ръце. Влюбените ще минат през период на недоверие, но приятните емоции ще надделеят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *