СВЕТСКИ

Вижте шокиращата последна СНИМКА на Шон Конъри

Един от най-великите актьори на нашето време сър Шон Конъри почина преди няколко дни на 90-годишна възраст. Легендарният шотландец издъхна в къщата си на Бахамите, а кончината му предизвика мъката на милиони киномани по цялото земно кълбо.

Близките на сър Шон разкриха, че в последните дни на своя живот той е страдал от тежка форма на деменция. Той до последно бе в компанията на своята съпруга Мишелин Рокебрун, с която е заедно от средата на 70-те години на миналия век. „Тя е невероятна жена“, винаги казваше Шон Конъри в своите интервюта.

Тези дни Мишелин отдаде почит на своя починал съпруг, публикувайки последната им снимка заедно.

На фотографията се вижда, че Шон Конъри определено не е бил в най-доброто си състояние в последната година от своя живот. Някои биха могли да определят снимката като дори шокираща. Въпросната фотография можете да видите в материала на колегите от „Площада“.

За съжаление, понякога великите хора се радват на не особено достойна смърт. Със сигурност на сър Шон и близките му не им е било никак леко в тези последни години от неговия живот. Едно обаче е сигурно – светът ще го запомни, защото той ще живее чрез филмите и ролите си. В това няма никакъв спор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *