СВЕТСКИ

Никол Станкулова е неотразима след раждането (СНИМКА)

Синоптичката и лице на Нова телевизия Никол Станкулова изуми всички, непосредствено след раждането на първото си дете. Скоро след щастливия момент, Никол вече е свалила цели 11 килограма и изглежда неотразимо.

Красавицата качи доста килограми по време на своята бременност, а преди два месеца тя даде живот на дъщеричката си Теа. В социалните мрежи обаче тя призна, че само за седмица е успяла да свали излишните килца. В момента тя тежи 55 килограма, което е изумително постижение за жена, родила съвсем наскоро.

Тя споделя, че е успяла да върне теглото си с тренировки във фитнес залата и правилно хранене, което изключва сладките неща.

Тя признава, че е изключително набожен човек – нещо, което досега не знаехме за нея.

„Всеки ден благодаря на Господ и се моля за прошка“, откровена е Никол, като добави как е искала да стане сервитьорка или стюардеса като малка. 174-сантиметровата мацка, която спокойно може да бъде елитен фотомодел, е завършила Софийската математическа гимназия. Нейното образование продължава и в момента, защото се е захванала да учи италиански, пише „България Днес“.

Никол Станкулова изглежда перфектно след раждането

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *