Ден на отворените врати в първия в България израелски център за репродуктивно здраве

Клиника New Life-Пловдив организира Ден на отворените врати, посветен изцяло на репродуктивното здраве. На 05 Октомври 2019 /събота/, от 11:00 часа в медицинския център ще бъдат предлагани безплатни консултации от екипа на болницата за всички двойки, посетили деня на отворените врати.

При посещението ще имате възможност да разгледате клиниката отвътре и ще получите отговор на въпросите, които ви вълнуват от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение .

Лично управителят на New LIfe д-р Добринка Петрова, заедно с д-р Димитър Танев , д-р Андрей Минчев и д-р Мария Матеева, както и ембриолозите доц. д-р Румен Димитров, Цветомир Иванов и Христина Георгиева ще ви информират за новостите в сферата на технологиите за асистирана репродукция.

Денят на отворените врати ще даде възможност двойките да се запознаят и с останалата част от персонала, както и с изключително комфортните условия, които предлага първият в България Израелски център за репродуктивно здраве.

Всички желаещи да заявят присъствие, трябва да се обадят на тел. 032 /693 693 или на безплатен номер 0800 13 006, където ще получат и пълна информация за събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *