ЗДРАВЕ

Ден на отворените врати в първия в България израелски център за репродуктивно здраве

Клиника New Life-Пловдив организира Ден на отворените врати, посветен изцяло на темата репродуктивно здраве. На 05 Октомври 2019 /събота/, от 11:00 часа в медицинския център ще бъдат предлагани безплатни консултации от екипа на болницата за всички двойки, посетили деня на отворените врати.

Отговор на всички въпроси

При посещението ще имате възможност да разгледате клиниката отвътре и ще получите отговор на въпросите, които ви вълнуват от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение.

Лично управителят на New LIfe д-р Добринка Петрова, заедно с д-р Димитър Танев , д-р Андрей Минчев и д-р Мария Матеева, както и ембриолозите доц. д-р Румен Димитров, Цветомир Иванов и Христина Георгиева ще ви информират за новостите в сферата на технологиите за асистирана репродукция.

Денят на отворените врати ще даде възможност двойките да се запознаят и с останалата част от персонала, както и с изключително комфортните условия, които предлага първият в България Израелски център за репродуктивно здраве.

Стига вече табута!

Това е тема, която отдавна не е табу у нас, но все още много мъже и жени сякаш се притесняват от нея. Лекарите в клиника New Life ще ви покажат, че това изобщо не бива да е така.

Всички желаещи да заявят присъствие, трябва да се обадят на тел. 032 /693 693 или на безплатен номер 0800 13 006, където ще получат и пълна информация за събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *