АСТРО

Лошите черти на мъжете според зодията

Колкото и щастливи и хармонични да са отношенията ни с даден човек, независимо дали е приятел, партньор в живота или колега в офиса, винаги се стига до точка на конфликт. Зодиите ни белязват със своите черти, но много често остават и своите отрицателни качества върху нас. Именно заради тях възникват чести проблеми, но имайки предвид колко е трудно човек да избяга от своята природа, момичетата може би трябва да са по-снизходителни към някои мъжки прояви. Ето какви са те при различните зодии:

Мъж Овен

Ако флиртувате с даден мъж и разберете, че е зодия Овен, и ако този мъж наистина ви харесва, въоръжете се с търпение, защото в случай, че и той проявява интерес към вас, ще бъдете подложена на чести спорове и конфликтни ситуации. Когато мъжете Овен харесат момиче, не кимат с глава одобрително, докато ви изслушват, а започват да търсят места, за които ще могат да ви апострофират. В тези моменти всеки представител на женския пол би си помисли, че не е желан, но повярвайте, това значи че мъжът Овен е силно впечатлен от своята събеседничка.

Мъж Телец

Началото на взаимоотношенията с един Телец винаги са силно романтични, но когато връзката се задълбочи и вие сте жена, която иска да направи промени в живота си, които включват и партньора, ще се натъкнете на отпор. Мъжът Телец свиква много лесно с комфорта, който си е създал с вас, и всяка промяна, от смяна на жилището или колата до нова работа или хоби, може да предизвика отрицателна реакция към вас. Просто в него се надига несъзнателно желание да съхраните постигнатото удобството, без да си дава сметка, че дадена промяна е наистина нужна за партньорката му. След като свикне с мисълта обаче, Телецът ще предостави цялото си същество в помощ за реализирането ѝ.

Мъж Близнаци

Ако имате партньор или приятел Близнаци, просто свикнете със закъсненията. Не всички, но повечето мъже Близнаци кореспондират най-силно с израза „загори тенджера“. Закъсненията им не са свързани с мудност и бавност, а по-точно с обратното – ангажират се с прекалено много неща, не успяват да подредят задачите приоритетно и губят връзка с времето.

Мъж Рак

Стигнахме до най-емоционалната зодия, а в този свят да си чувствителен мъж не е лесно. Мъжете Раци може да са много по-раними от останалите, което води до един много обидчив характер, който е склонен да се затваря в себе си и при най-малката нападателност от страна на другите. За всички жени, които не си „мерят“ думите, ще е истинско предизвикателство да общуват с мъж зодия Рак и ако държат на него, ще трябва да започнат да се съобразяват какво изричат.

Лошите черти на мъжете

Мъж Лъв

Неоценени – така може да се почувствате понякога в отношенията си с мъж Лъв, защото той има склонност да подценява компромисите, които правят за него, а в същото време да изисква изключително много от времето и вниманието ви. Някои представители на зодия Лъв пък може да са толкова прями, че може да започне да ви се иска да пази поне някои от нещата си в тайна.

Зодия Дева

Ако общувате с мъж Дева, може да започне да ви се струва, че не вършите нищо както трябва. Зоркият поглед на Девата следи всяко ваше изпълнение и не си замълчава за критиките, които изникват в главата му. Мъжете Деви имат много всекидневни навици, с които не обичат да правят компромиси и хората около тях остават задължени да ги спазват.

Мъж Везни

Да стане прекалено зависим от вашето мнение – това е опасността, която крие връзката с мъж Везни. Той няма да се поколебае, когато иска да създаде романтика помежду ви, но когато трябва да решава проблеми от различен характер, дори когато трябва да се действа бързо, той ще сондира различни мнения, ще бави реакцията си и в крайна сметка може и да не реагира. Ако се във връзка с такъв мъж, ще ви се налага да взимате решения, които не искате.

Мъж Скорпион

Задкулисни игри, опит за манипулация, съмнения относно верността ви – палитрата от емоциите, с които може да ви залее страстният Скорпион са много. Подгответе се за реакции с широк диапазон от негова страна – от изпепеляващи чувства до непробиваема хладина.

Лошите черти на мъжете

Мъж Стрелец

Нестихващите амбиции на мъжа Стрелец може да ви накарат да се почувствате сякаш никога няма да се доближите истински до мъж с такава зодия. Да успее в проектите си, да изкачи най-високия връх, да остане на гребена на вълната, да отиде на възможно най-много партита – всичко това отнема голяма част от времето на Стрелеца, а вие може да се чувствате в периферията на събитията. Стрелецът обича новите изживявания и предизвикателства и затова е считан за мъж, който се впуска в много любовни авантюри и изневери, но има и такива, които остават верни на избраницата си, а на нея със сигурност няма да ѝ е скучно с енергичния мъж Стрелец.

Мъж Козирог

Представителите от мъжки пол на зодия Козирог поддържат прекалено високи изисквания към половинката си. Ако искате да сте част от обкръжението му, трябва да сте достатъчно представителна, за да не го злепоставяте в обществото. Освен това, ако имате нужда от него, той може да не е на разположение, защото има да свърши редица неща във фирмата, а ако изразявате някакви емоции, Козирогът ще определи това като пристъп на слабост. Да сте близък с мъж от тази зодия може да се окаже доста изтощително на моменти.

Мъж Водолей

Мъжете Водолеи са хора, които обичат необичайните неща, нестандартните пътища и чудатите форми. Когато имате по-близки отношения с тях, може да видите колко е трудно понякога да се синхронизирате с всички тези чудатости, колко е невъзможно да приемате решенията на Водолея, защото те винаги ще са в разрез с общоприетите начини на поведение. Вашите очаквания спрямо него ще се превръщат много често в разочарование, но пък ако се отворите за необичайното, което Водолеят ви предлага, най-вероятно ще останете много доволни.

Мъж Риби

Мъжът, с когото комуникацията е най-трудна, защото често избира мълчанието пред разговора, който може да си тръгва и да си идва без предупреждения, мъжът, който ще ви накара да се чувствате спокойни и обичани, а в следващия момент може да ви напусне само с една бележка „Довиждане“ – това е мъжът Риби. Добрата новина е, че когато му омръзне да го прави, той остава при избраницата си за постоянно, пак с по-малко думи, но с напълно себеотдаване.

Автор: Станислава Зорова   

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *