СВЕТСКИ

Натали Трифонова – коя е тя?

Дори навън да е студено и мрачно, няма как слънчевата усмивка на чаровната синоптичка Натали Трифонова да не ви зареди със своята топла енергия. Русокосото момиче с мерки на манекен и със своя сексапил радва мъжките очи, а женската аудитория тайничко й завижда. И има за какво.

Натали е красива и известна, а и не е от най-свенливите, затова често е обект на клюки и неприятни коментари. Тя обаче е позитивен човек и дори само с усмивката си може да пребори злобните подмятания по свой адрес.

В много интервюта Натали казва за себе си, че е амбициозна и че ако човек иска нещо, трябва да се бори дори да го мислят за луд.

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

И наистина, за момичето от Велико Търново пътят до телевизионния екран и популярността не е толкова лесен. Като 10-годишно дете заживява само с майка си в София след развода на родителите си. Баща й заминава за чужбина и майка й Ванина, която Натали много обича и уважава, трябва да се грижи за нея. Родителите на Натали са зъболекари, а баба й – педиатър, но тя не иска да продължава тази традиция. Има други планове за себе си. Учи в 133 СОУ „А.С.Пушкин”, а след това завършва УНСС със специалност „Бизнес информатика”.

Животът обаче винаги изненадва с обратите си. Става така, че Натали Трифонова не започва работа по специалността си. Става част от екипа в TV 7 за три години, а от 2015г. е лъчезарната синоптичка на БТВ. Това е една от сбъднатите мечти на Натали – да бъде под светлините на прожекторите. И макар че злите езици твърдят за покровителство от Слави Трифонов и Николай Бареков в началото на кариерата й, тя категорично отрича.

Натали Трифонова

Сега Натали смята телевизията за свой втори дом. За работата си като синоптик споделя, че е изключително динамична, а срещите с различни хора я обогатяват. Много е признателна на всичките си колеги, които са били нейни учители, но най-вече на Минчо Празников.

Натали отговаря много често на закачки за времето, а самата тя обича топлото лято, морето и горещия пясък. Когато има свободно време, го прекарва с близките си. И макар че е танцувала като малка балет и е тренирала по-късно боулинг, сега не спортува постоянно, но обича да пътува.

Натали Трифонова

Пътешествията до други страни – това е една от големите мечти на Натали. Иска да обиколи света, нищо, че се чувства притеснена на по-диви и далечни места.

А другата голяма мечта? Тя е като на всяко момиче – да се види един ден в бяла рокля, да има любящ човек до себе си и баща на децата си. Доскоро тя мисли, че бракът с дългогодишния й приятел Доан е възможен, но той така и не прави първата крачка. Натали се разделя с него, защото иска нещо повече, а не просто съвместно съжителство.

Натали Трифонова

Раздялата обаче не може да спре амбициозната Натали Трифонова да продължи напред. Инатливият й характер, както тя го нарича, ще й помогне и този път. Чакат я нови изживявания и предизвикателства. Може би затова напоследък според колегите й тя е доста по-палава. Но това е само знак, че усмихнатото момиче на БТВ няма да позволи лошото време в живота й да помрачи надеждата за по-добри дни.

Русата чаровна синоптичка ще продължи да озарява и екрана, и живота на своите близки и приятели с прекрасната си усмивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *