АСТРО

Ето кои са петте най-агресивни знаци в зодиака

Скорпион

Скорпионът е една от най-опасните зодии. Той помни с години конфликтите, които е имал с другите хора. Скорпионът не изпитва агресия, но е чувствителен. Той не забравя лесно предишни спорове и пререкания. Злопаметен е и гневът му може да не изчезне с години. Именно затова и повечето хора избягват Скорпионите. Представителите на зодията помнят всяка обида, но много рядко се случва Скорпионът да отмъщава.

Лъв

Лъвът е най-агресивната и отмъстителна зодия. Битките са характерни за него. Той не търпи обиди и е безмилостен към тези, които обидят него или близките му. Лъвът не позволява да го заплашват. Той ще нарани всеки, който застане на пътя му.

Телец

Телецът е привидно спокойна зодия. Дори да е ядосан, няма да го покаже по никакъв начин. Може да гори отвътре, но външно няма да проличи. Това е много плашещо, понеже не показва намеренията си и зад привидната маска на спокойствието в един момент ще се покаже истинското му лице. Телецът е силно привързан към близките си.  Ако влезете в конфликт с него, то ще имате конфликт и с цялото му обкръжение. Телецът е твърде опърничав. Никога не си признава, ако е сгрешил.

Рак

Ракът е твърде раним и емоционален. Приема твърде лично обидите и много страда, ако го наранят. Дори и да прости, той не забравя случилото се. Ракът обича да преувеличава. Ще преувеличи думите Ви и ще обърне нещата в своя полза. Ако сте имали сериозни пререкания с представител на зодия Рак, едва ли ще останете приятели занапред.

Стрелец

Стрелецът винаги смята, че неговата гледна точка е правилната и не зачита мнението на другите. За себе си той винаги е прав. Трудно е да се обори неговата теза, понеже е изключително твърдоглав. Дори да знае, че неговите доводи са погрешни, продължава да държи на своето мнение. Любезничейки, зад привидно спокоен тон, може да повали всеки противник. Използва умело хитри аргументи и доводи, за да постигне целта си.

По статията работи: Катя Благоева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *