СВЕТСКИ

Надя от „Елит“ показа бебето след раждането (СНИМКА)

Надя от „Елит“ вече е мама!

Красавицата Надя Иванова направо сияе, вече в ролята на майка. Брюнетката, която познаваме като водеща на някогашното предаване „Елит“, стана майка на 41-годишна възраст. И доказа, че никога не е късно за подобна стъпка.

Надя е с образование на актриса, но доби популярност у нас, водейки светското предаване „Елит“. В по-следващ етап тя реши и да влезе в риалити формата „ВИП Брадър“, където също научихме интересни неща за нея.

През месец март чаровната Надя стана майка за първи път. Тя роди син, който кръсти с името Георги. Самата тя сподели, че е имала късмета да прекара лека бременност, въпреки леко напредналата си възраст. „Имах късмет, защото бременността ми бе лека“, сподели тя.

„Нямам нито един лош спомен, чак се шегуваме с моя приятелка, че раждането ми беше като престой в курорт. Нямам достатъчно богат речник, за да изразя огромните си благодарности към доктор Стаменов, доктор Михова, доктор Павлова, акушерките и персонала на болницата“, сподели тя в първото си интервю.

Прочетете още: Мария Илиева показа красиво бременно коремче (СНИМКА)

Дори и сега тя изглежда страхотно, въпреки признанието ѝ, че не е спазвала никакви режими по време на деветте месеца. „„Единственият режим, който спазвах по време на бременността, беше да ям всичко, което ми се яде, по колкото ми се услажда. Все още не съм влязла в обичайната си форма, но не бързам. Пък и ще се постарая да си запазя някой и друг килограм“, споделя Надя от „Елит“.

Екс-водещата роди от сценариста на Слави Трифонов Драгомир Петров, когото познаваме добре от малкия екран. Наскоро той се закле и като депутат от партията на Слави „Има такъв народ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *